2777
2789
انشاالله که زودتر خوب بشی عزیزم چشم حساسه باید بیشتر مواظب باشی

فداتبشم عزیزم اره اشتباه کردم تاپیک اخرم عکس گذاشتم صفحهدهای اخره دوست داشتی نگاه کن

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرازی.شما مگه کجایی هستین؟

عه منم شیرازیم وشیرازم .شما کجا میشینی ؟

ببین یه چیزی میگم یعنی انگشتاتوهم میخوریا 

گوشتتو آب پز نکن 

بزار تو تابه دوتا پیازم رنده درشت کن روش یکم روغن بریز بزار با شعله خییییلی ملایم تا سرخ بشه البته نه به حدی گه سفت بشه ها بعد بهش شنبلیله خشک زرد چوبه زیره وفلفل سیاه بزن بزار لای برنجت از باقیمونه مایتابه یکم اب بریز روش نصف این محتویات مایتابه رو رریز روگوشت وبعد که کل برنجتو ریختی بقیه محتویات مایتابه روبریز رو برنجت 

یعنی اونوقت میفهمی چی بووووده

واسه اون کسی که فکر رفتنه/حتی دیوارای خونه هم دره...
واای خیلی سخته حداقل یه مسکن بخور که بتونی بخوابی

درد نداره انگار نوک چاقو رو کردن تو چشمم با هر بار پلک زدن میره داخل و میاد بیرون سوزش داره و قرمز شده و ورم کردم ابریزش هم داره

درد نداره انگار نوک چاقو رو کردن تو چشمم با هر بار پلک زدن میره داخل و میاد بیرون سوزش داره و قرمز ش ...

عزیزم نگران نباش بمیرم پسرم همینجوری بود بردم دکتر گفت حساسیت داره خدا رو شکر دارو داد خوب شد 

واسه اون کسی که فکر رفتنه/حتی دیوارای خونه هم دره...
درد نداره انگار نوک چاقو رو کردن تو چشمم با هر بار پلک زدن میره داخل و میاد بیرون سوزش داره و قرمز ش ...

میگم که مسکن بخور که حداقل پلکات سنگین بشه.بخوابی که دیگه احساس سوزشش رو نفهمیمی

واای خیلی سخته حداقل یه مسکن بخور که بتونی بخوابی

خواب کجا بود خواهر دلت خوشه فردا مهمون دارم رودربایسی دارم باهاشون امشب میخواستن بیان همسر زنگ زد کنسل  کرده گفتن فردا ناهار میایم الان دیگه روم نشد بگم نه نیاین دارم غذا درست میکنم که فردا بتونم برم دکتر

عزیزم نگران نباش بمیرم پسرم همینجوری بود بردم دکتر گفت حساسیت داره خدا رو شکر دارو داد خوب شد 

عزیزم طفلک چه زجری کشیده من قشنگ درکش میکنم الان