2777
2789
آره آبپز کن و بعد بزار آبش جمع بشه یعنی غلیظ بشه.بعد یه پیاز داغ بگیر با گوشت بزار لای برنج آبکش شده ...

ممنون عزیزم لطف کردی حتما درست میکنم👌

این نیز بگذرد...                                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تبریزی هستین؟ میشه دستورتون رو بگین لطفا من یبار با یه دستور درست کردم خیلی بد شد اصلا خوشمون نی ...

نه عزیزم تبریزی نیست 

گوشت چرخ کرده نیم کیلو،ی سینه مرغ،لپه،برنج نیم دانه ی پیمانه خیس خورده،سبزی معطر تازه،ادویه و نمک،ی تخم مرغ،پیاز و سیر 

چرخ میکنم همشو باهم کامل ورز میدم گردمیکنم وسطشم پیاز داغ ،زرشک،گردو میزارم  

بعد پیاز و سیر و یکم تفت میدم سبک بشه بهش پوره گوجه اضافه میکنم ادویه و زعفران و رب میزنم بعدش کوفته هامو اضافه و یکم سرخ میکنم تا روی کوفته ها آب میریزم میزارم کامل جابیفته و سسش غلیظ بشه

این دستور خیلی عالیه و خوشمزه س امتحان کنید حتما 

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
آره آبپز کن و بعد بزار آبش جمع بشه یعنی غلیظ بشه.بعد یه پیاز داغ بگیر با گوشت بزار لای برنج آبکش شده ...

شیطون تو که رسپی غذای اصلی ما رو گفتی 

بگو کجایی هستی؟؟

واسه اون کسی که فکر رفتنه/حتی دیوارای خونه هم دره...
نه عزیزم تبریزی نیست  گوشت چرخ کرده نیم کیلو،ی سینه مرغ،لپه،برنج نیم دانه ی پیمانه خیس خورده،س ...

ممنونم گلی لطف کردی وقت گذاشتی فقط لپه چقدر باید بزنم؟

این نیز بگذرد...                                   
ممنونم گلی لطف کردی وقت گذاشتی فقط لپه چقدر باید بزنم؟

یک پیمانه خیس کن از شب قبل بزار بپزه کامل بعد داخل غذا ساز له کن 

خواهش میکنم عزیزم 🌹🌹

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
واای چرا برو شکایت کن

از کی از خواهرم؟؟اون کاشته برام البته اون تقصیری نداره گفت من به چسبم شک دارم ممکنه فاسد باشه من خودم اصرار کردم 

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊