2777
2789
عنوان

لمینت مژه خوبه یا ضرر داره؟

86 بازدید | 6 پست

دوستان میخوام واسه زایمانم مژه هامو خوشگل کنم.بنظرتون لمینت مژه خوبه یا کاشت مژه؟لمینت واسه بارداری ضرر نداره؟مژه هام خراب نمیشن؟

خدای مهربونم ازت آرامش میخوام

کاشت نزن من دوهفته زدم گل مژه داشتم میزدم سریع رسیدگی‌کردم برداشتمش

لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی‌ یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم لیفت مژه هات فر میشه و حداقل یکی دوماه بستگی به رشد مژه هات داره میمونه لمینت هم همین کار و میکنه ولی مژهات خشک میشن مثل موهات که تافت میزنی 

ولی لیفت خوبه طبیعی تره

کاربری قدیمی ام _قبلی برنمیگرده 🙁
من شنیدم لیفت مژه هات فر میشه و حداقل یکی دوماه بستگی به رشد مژه هات داره میمونه لمینت هم همین کار و ...

ممنون از جوابت.مژه های خودم فرِ.بنظرت زشت نمیشه خیلی فر بشن؟

خدای مهربونم ازت آرامش میخوام
ممنون از جوابت.مژه های خودم فرِ.بنظرت زشت نمیشه خیلی فر بشن؟

اگه مژه های خودت فر چرا دست بهشون میزنی 

چون بعد از یکی دوماهی که میگن میمونه همه مژه هات باهم لیفتش از بین نمیره که این برای کسی خوبه که مژه هاش صافه

کاربری قدیمی ام _قبلی برنمیگرده 🙁