2777
2789
عنوان

خیلی خابم سبکه به خصوص دم صبح

122 بازدید | 19 پست

خانما من این مشکل رو دارم وحشتناک خابم سبکه کسی کنارم راه بره میفهمم و بیدار میشم  با کوچک ترین صدایی بیدار میشم رفتم داروخونه بهم ملاتونین ۵ داد نمیدونم تاثیر داره یا نه 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

منم اینجوری م ..طبیعیه از اول همین بودم ،خیلیا دیدم اینجورن 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
منم اینجوری م ..طبیعیه از اول همین بودم ،خیلیا دیدم اینجورن

خیلی بده اینقدر دلم میخاد خابم سنگین باشه

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک عمری مثل موهیول که شبح سیاه بود و با یه بشکن باید از خواب بیدار میشد اونطوری هستم و مشکلی ندارم و ...

اذیت کننده است من پدرم صبح زود بیدار میشه مثلا ساعت ۵  منم  بیدار میشم کل روز سردرد دارم اینقدر دلم میخاد  ساعت ۸ بیدار شم 

اذیت کننده است من پدرم صبح زود بیدار میشه مثلا ساعت ۵ منم بیدار میشم کل روز سردرد دارم اینقدر دلم ...

البته مثلی که تو از خواب میپری ولی من فقط چشمام باز میشه و شوهرم همیشه ازم میترسه 😂

میگه تو مثل قاتل های حرفه ای بی سروصدایی و ادم تو شب ازت میترسه 😂

البته مثلی که تو از خواب میپری ولی من فقط چشمام باز میشه و شوهرم همیشه ازم میترسه 😂میگه تو مثل قاتل ...

من خونواده پر جمعیتی دارم مجردم واقعا مشکل دارم با خواب سبک برادرم به اتاق دیگه خروپوف کنه من بیدار شدم

خیلی بده اینقدر دلم میخاد خابم سنگین باشه

من تازه اگه ناراحت یا عصبی یا مشکلی داشته باشم که دیگه هیچی ..من یه بار قرص خوابم خوردم اثر نکرد😁😂

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
من تازه اگه ناراحت یا عصبی یا مشکلی داشته باشم که دیگه هیچی ..من یه بار قرص خوابم خوردم اثر نکرد😁😂

من امروز خریدم  ببینم چجوریه

اخه قرص پدر بدنت رو درمیاره یه روزیفعلا یه ماه بخور ولی عادت نکن

باشه  عزیزم

من امروز خریدم ببینم چجوریه

حواست باشه اعتیاد میاره این قرصها،بعد دوزش و همینجور باید بالا ببری ،کلی هم  عوارض داره

چرا چیزی تو گوشت نمی‌ذاری ک صدایی نشنوی...راحت بخوابی از قرص خوردن که خیلی بهترهی شب امتحان کن..عجیب ...

چی بزارم بعضی وقتا هنزفری میزارم اما نصفه شب از گوشم در میاد عزیزم