2777
2789
عنوان

گرفتن پول توجیبی از شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3366 بازدید | 60 پست
پول توی کارت خوبه؟

بگید حقوق ماهیانه چمیدونم همچین چیزی...پول تو جیبی اخه🤢

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

شوهر منم از اول ک نامزد کردیم بدون اینک من بگم خودش پول میزد تو کارتم ولی ی چندماهیع اوضاع مالی خرابه لامصب پول همیشه دسته منه ولی خب برا خودم خرج نمیکنم چون قسط وقرض داریم 😀😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ده سالع درگیرشم نگم به توچه؟؟اگ قرار به درک کردن بود میفهمید تو این ده سال.اصلا هم خسیس نیستا فقط دو ...

بعضی افراد عادت به این کار دارند. من هم دیدم کسانی که خرید می کنند با وسواس تمام چک می کنند و جمع می زنند. مثلا خرید فروشگاهی رو دیدم یکی یکی با قیمت روی بسته و فاکتور خرید مجدد چک می کنند. اگر اشتباهی اتفاق افتاده باشه آدم با توجه به حجم خرید متوجه میشه. اینا دیگه زیادی وسواس دارند و مته به خشخاش میذارن

من که هرموقع حقوق میگیره میگم سریع کارت به کارت کن پول😂میگه چقد میگم هرچی کرمته هرچی بیشتر خانوم خونه شاد تر😂😂میدونه پول میاد به حسابم خوشحال میشن هرزگاهیم یهویی برام پول میریزه بی دلیل..

اسم کاربریم محمدعلی اسم پســرمه❤اشتباه تایپ شد نتونستم درستش کنم😤
وا چرا خب زنشه چرا نده

بده خوبه ولی تو عقد معمولا با خانواده یه عزیزم

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
بعضی افراد عادت به این کار دارند. من هم دیدم کسانی که خرید می کنند با وسواس تمام چک می کنند و جمع می ...

اره کلا رو بیشتر خریداش همینطوره حساب میکنه تو دفترش مینویسه بعضیارو

هر چی که خدا بخاد!!خدا که بد نمیخاد!!
کار حقوق مادر شوهر؟!!!

آره عزیزم پدرشوهرم بازنشسته بوده فوت کردن..کارت حقوق مادرشوهر دست منه براش خریدمیکنم حتی شارژمیگیرم براش یه مقداری هم براش پس انداز میکنم برا بعد..

اصلااا هیچی نمیگه مادرشوهرم یک ملکه به تمام معناست اینقدخانومه ک تانگو مهربون خوش اخلاق...

💞💍💞=💑
آره عزیزم پدرشوهرم بازنشسته بوده فوت کردن..کارت حقوق مادرشوهر دست منه براش خریدمیکنم حتی شارژمیگیرم ...

خدا هر دو رو برای هم حفظ کنه. آدم اینجا از تعجب شاخ درمیاره از این حرفها می شنوه  

منم دوساله تو عقدم ِِ بهم میگه پول میخوای از بابات بگیر

این بی ادبیه ،،،ببخشید رابطه دارین شما 

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
خدا هر دو رو برای هم حفظ کنه. آدم اینجا از تعجب شاخ درمیاره از این حرفها می شنوه    

فدا ممنون ازدعا قشنگت الهی آمین🙏🙏🙏⚘⚘⚘⚘....مادرشوهرم تمام زندگی ماست اونقددوسش داریم منو همسرم ک خدامیدونه...تواین مدت اسممو خالی صدا نزده باهمه ی بچه هاش ایطوره ازبس فرشته س....

💞💍💞=💑
آره نمیگیرن ولی میترسم بی مسوولیت بشه و توی خانه داری هم نده! 

نمیدونم عزیزم اینم حرفیه هر کسی یه جوره