شما چه جوری از شوهرتون پول توجیبی می گیرین من که از پارسال شده یارانه هامو میگیره با این که توعقد بودم وچند ماه ازم سرنمیزد سرمسائل الکی قهرمیکردو هیچی بهم نمیده وقتی بهش بگم یه مبلغی میخوام میگه خودم برات همه چیز میخرم دیگه تو بخوای پول چکارولی فکر میکنم هر زنی احتیاج به یک پول توجیبی داره و اینجوری نیست که اصلاً پول بکارش نیاد کم کم دارم ازش متنفرمیشم
بگید حقوق ماهیانه چمیدونم همچین چیزی...پول تو جیبی اخه🤢
علی؟!!!!! همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولینبار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
شوهر منم از اول ک نامزد کردیم بدون اینک من بگم خودش پول میزد تو کارتم ولی ی چندماهیع اوضاع مالی خرابه لامصب پول همیشه دسته منه ولی خب برا خودم خرج نمیکنم چون قسط وقرض داریم 😀😀
ده سالع درگیرشم نگم به توچه؟؟اگ قرار به درک کردن بود میفهمید تو این ده سال.اصلا هم خسیس نیستا فقط دو ...
بعضی افراد عادت به این کار دارند. من هم دیدم کسانی که خرید می کنند با وسواس تمام چک می کنند و جمع می زنند. مثلا خرید فروشگاهی رو دیدم یکی یکی با قیمت روی بسته و فاکتور خرید مجدد چک می کنند. اگر اشتباهی اتفاق افتاده باشه آدم با توجه به حجم خرید متوجه میشه. اینا دیگه زیادی وسواس دارند و مته به خشخاش میذارن
من که هرموقع حقوق میگیره میگم سریع کارت به کارت کن پول😂میگه چقد میگم هرچی کرمته هرچی بیشتر خانوم خونه شاد تر😂😂میدونه پول میاد به حسابم خوشحال میشن هرزگاهیم یهویی برام پول میریزه بی دلیل..
اسم کاربریم محمدعلی اسم پســرمه❤اشتباه تایپ شد نتونستم درستش کنم😤
میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
منم دوساله تو عقدم ِِ بهم میگه پول میخوای از بابات بگیر
این بی ادبیه ،،،ببخشید رابطه دارین شما
میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
آره نمیگیرن ولی میترسم بی مسوولیت بشه و توی خانه داری هم نده!
نمیدونم عزیزم اینم حرفیه هر کسی یه جوره