2777
2789
عنوان

گرفتن پول توجیبی از شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3366 بازدید | 60 پست
بله کامل 

تو هم نزار بگو وقتی رفتیم خونه خودمون وقتی پول میخوای نمیده تو عقد تو هم تو عقد نزار بگو خونه خودمون

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم نزار بگو وقتی رفتیم خونه خودمون وقتی پول میخوای نمیده تو عقد تو هم تو عقد نزار بگو خونه خودمون

برای رابطه خوب یک چیز دو طرفه اس ، یعنی منم لذت میبرم، و صرفا نباید با پول مبادله کنم ، ولی خوب خیلی دلم میگیره ، الان مدتیه میخوام گوشی بخرم ولی روم نمیشه از پدرم پول بگیرم ، اگرم شوهرم چیزی برام بخره ، تو دعوا یا ناراحتی تو سرم میزنه 

کم حرفم ، این کم حرفیمم هروز بیشتر میشه......
برای رابطه خوب یک چیز دو طرفه اس ، یعنی منم لذت میبرم، و صرفا نباید با پول مبادله کنم ، ولی خوب خیلی ...

میدونم عزیزم منظورم اینکه وقتی فک میکنه که تو عقد نباید پول بده خب توی عقد هم رابطه یه جنسی خوب نمیدونن بعضیها کلا منظورم مبادله ای نبود وقتی تو عقد پول دادن رو درست نمیدونه رابطه جنسی هم نباید درست بدونه

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
خب مسئله حق نفقه چی میشه

نفقه از زمانی که میرید خونه خودتون اتفاق می افته

بازم اگه تو اون دوران یارانم واسه خونوادم ریخته میشد معقول تر بود تا اینکه کسی برداره که کوچکترین ار ...

مگه واسه همسرته؟

میدونم عزیزم منظورم اینکه وقتی فک میکنه که تو عقد نباید پول بده خب توی عقد هم رابطه یه جنسی خوب نمید ...

واقعا حرفتون درسته 🌹🌹🌹

ولی خوب خدایی ، نامردیه ، حداقل یکم پول بده یکم خودم و تقویت کنم ، 😞😞 همیشه پول برا پس انداز نیست بعضی وقتا لازمه برا تقویت بدن باشه 

ببخشید نمیدونم چرا دارم غرغرام و به شما میگم ببخشید دوست عزیز 

کم حرفم ، این کم حرفیمم هروز بیشتر میشه......
واقعا حرفتون درسته 🌹🌹🌹 ولی خوب خدایی ، نامردیه ، حداقل یکم پول بده یکم خودم و تقویت کنم ، 😞😞 ه ...

خواهش میکنم عزیز دلم حق داری ،،،بهش بگو یه مبلغ بزنه کارتت عزیزم میکنه این کار رو

بله

اها خب اینجوری باید بهت بده

چشم ، ممنون🌹🌹🌹🌹

😘🌹🌹🌹