شما چه جوری از شوهرتون پول توجیبی می گیرین من که از پارسال شده یارانه هامو میگیره با این که توعقد بودم وچند ماه ازم سرنمیزد سرمسائل الکی قهرمیکردو هیچی بهم نمیده وقتی بهش بگم یه مبلغی میخوام میگه خودم برات همه چیز میخرم دیگه تو بخوای پول چکارولی فکر میکنم هر زنی احتیاج به یک پول توجیبی داره و اینجوری نیست که اصلاً پول بکارش نیاد کم کم دارم ازش متنفرمیشم
تو هم نزار بگو وقتی رفتیم خونه خودمون وقتی پول میخوای نمیده تو عقد تو هم تو عقد نزار بگو خونه خودمون
میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو هم نزار بگو وقتی رفتیم خونه خودمون وقتی پول میخوای نمیده تو عقد تو هم تو عقد نزار بگو خونه خودمون
برای رابطه خوب یک چیز دو طرفه اس ، یعنی منم لذت میبرم، و صرفا نباید با پول مبادله کنم ، ولی خوب خیلی دلم میگیره ، الان مدتیه میخوام گوشی بخرم ولی روم نمیشه از پدرم پول بگیرم ، اگرم شوهرم چیزی برام بخره ، تو دعوا یا ناراحتی تو سرم میزنه
برای رابطه خوب یک چیز دو طرفه اس ، یعنی منم لذت میبرم، و صرفا نباید با پول مبادله کنم ، ولی خوب خیلی ...
میدونم عزیزم منظورم اینکه وقتی فک میکنه که تو عقد نباید پول بده خب توی عقد هم رابطه یه جنسی خوب نمیدونن بعضیها کلا منظورم مبادله ای نبود وقتی تو عقد پول دادن رو درست نمیدونه رابطه جنسی هم نباید درست بدونه
میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
بازم اگه تو اون دوران یارانم واسه خونوادم ریخته میشد معقول تر بود تا اینکه کسی برداره که کوچکترین ار ...
مگه واسه همسرته؟
خواهش میکنم عزیز دلم حق داری ،،،بهش بگو یه مبلغ بزنه کارتت عزیزم میکنه این کار رو