2777
2789
عنوان

گرفتن پول توجیبی از شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3366 بازدید | 60 پست
منم متنفرم شوهرم همینجوریه کم کم دارم بهش میگم بتوچه وقتی میپرسه چقد خرج کردی 

نگو ب ت چه با محبت بحرف بگو از ی خانوم محترم هیچ وفت نپرس چقدر خرج کردی بعد بخند

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا جایی که میتونست خرید منم با پولایی که قبلا بابام میداد یه مقدارطلا خریدم نمیشه چیزی ازش قایم کردح ...

ببر بانک به اسم خودت فقط 

به‌شم نگو بعد بگو دیدم امنیت نداره بردم گذاشتم بانک 

جلو چشم‌ نباشه به مرور حساب از دستش میرع

کم کم درست میشه دعوا راه ننداز شوهر منم همین طور بود اروم‌اروم‌ درست میشه از مبالغ کم شروع کن 

هر بار تشکر کن یا بگو بزن به کارتم ۱۰۰ تومن باید کرم بخرم فلان چیز بخرم 

یا زد بگو اینو خریدم اونو خریدم‌قبل اینکه ازت بپرسه 

بگو وای چقدر این چیز و لازم دارم 

عضو گروه رز بنفش وزن اولیه ۱۰۷ 🔓وزن فعلی ۹۴ 🔓هدف اول ۸۹🔒هدف دوم ۸۴🔒 هدف سوم ۷۹🔒هدف چهارم ۷۴🔒هدف پنجم🔒 ۶۹هدف ششم 🔒۶۴هدف نهایی ۵۹🔒
نگو ب ت چه با محبت بحرف بگو از ی خانوم محترم هیچ وفت نپرس چقدر خرج کردی بعد بخند

ده سالع درگیرشم نگم به توچه؟؟اگ قرار به درک کردن بود میفهمید تو این ده سال.اصلا هم خسیس نیستا فقط دوس داره خریدایی ک انجام میدم دونه به دونه قیمت بزنه

هر چی که خدا بخاد!!خدا که بد نمیخاد!!

پول تو جیبی نگید تروخدا مگه بچه کوچولو هستین که دنبال پول تو جیبی باشین..یرای یه زن بالغ زشته بگه پول تو جیبی 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
ده سالع درگیرشم نگم به توچه؟؟اگ قرار به درک کردن بود میفهمید تو این ده سال.اصلا هم خسیس نیستا فقط دو ...

اره ادم حرصش درمیاد 🤕

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
پول تو جیبی نگید تروخدا مگه بچه کوچولو هستین که دنبال پول تو جیبی باشین..یرای یه زن بالغ زشته بگه پو ...

من لفظی نمیگم پول تو جیبی این اصطلاح اینجابکاربردم به خودش بخوام بگم میگم یه مقدارپول دم دستی لازم دارم

والا ههمسرم حقوقشو ک میگیره قرعه کشی و اینارو میده ۲۰۰من بر میداذم ۳۵۰اون دیگ تموم میشه اما پول ارای ...

خب همسر شما با توجه به درآمدش کاملا منصفانه عمل می کنه. اینکه هزینه ها خیلی زیاده و اون مبلغ در مقابلش کم داستان دیگه ای داره

من 9 ساله ازدواج کردم پول نگرفتم تا حالا،بخوام برم خرید کارتشو میده کاریم نداره چقدر خرج کردم و چی خ ...

درسته فعلاچیزی کم نمیذاره ولی ایشون چند بار به دلایل مختلف قهرکردن ومن اونموقع میخواستم چیزی بخرم روم نمیشد از بابام بگیرم

منم تو عقدم همسرم بهم پول توجیبی نمیده نمیدونم چجوری عادتش بدم بهم بده

تو عقد که پول تو جیبی نمیگرین

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹

من همه حساب کتابهای زندگیم دست خودمه کارت حقوق همسرم تا یارانه ومهمترازاینا کارت حقوق مادرشوهرم براهرکدوم برنامه ریزیی دارم قسط میدم خریدخونه و...پول جیبی ماله دوره دبستانه ن دوره زندگی مرد هرچقدکارکنه بایدهمه چیزش زیر دست زن باشه بابرنامه ریزیی...

💞💍💞=💑