2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 66 پست
خودت اونجا رفتی؟راحت قبول میکنه سز کنه ؟ چجوری قبل بارداری باید رفت پرسید ک شرایطشون چجوریه چوم دوس ...

آره بخدا جدی میگم من مرداد ماه سزارین شدم ،چون بچه اولم بود همه دکترا سخت میگرفتن برای سز ولی این اصلا سخت نگرفت گفت هر جور خودت بخوای ،بعدم تا گفتم نامه برام میدی ک بیمه قبول کنه گفت پس مینویسم تنگی لگن ب. همین راحتی 

خودش رییس بخش زنانه بیمارستان تریتا س

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واس ازمایش باید برم‌مطب ؟

آره دیگه چون ازمایشو می‌نویسه تو دفترچه ،اصلا شما نوبت بگیر بعد ک رفتی پیش دکتر بگو برای مراقبت های قبل بارداری اومدم ی فرم بهت میده ک پر میکنی بعدم برات آزمایش خون می‌نویسه و چندتا قرص تقویتی

فداتشم،راستی پاپ اسمیر قبل بارداری من نشنیدم ،فقط دکتر به من یدوفولیک داد همین

من ۵ سال نیمه ک از عروسیم‌میگذره ۲۴ سالمه خیلی استرس دارم کرونا و همه چی 

شما چن سالته بعد چن وقت باردار شدی ؟

آره دیگه چون ازمایشو می‌نویسه تو دفترچه ،اصلا شما نوبت بگیر بعد ک رفتی پیش دکتر بگو برای مراقبت های ...

راستی هرینه ی سزارینش چقده ؟چون  دفترچه نداریم😓

من ۵ سال نیمه ک از عروسیم‌میگذره ۲۴ سالمه خیلی استرس دارم کرونا و همه چی  شما چن سالته بعد چن ...

من ک بارداریم تو کرونا گذشت ببین عزیزم بخاطر کرونا که نمیشه همه کارا و زندگیو عقب انداخت 

من ک بارداریم تو کرونا گذشت ببین عزیزم بخاطر کرونا که نمیشه همه کارا و زندگیو عقب انداخت 

اره دقیقا ولی توی بارداری چقد دکتر باید رفت چن وقت ی باره بخاطر کرونا‌میپرسم