2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=163868739]عزیزم بخدا یادم نمیاد مثلا کدوم آزمایش همه باهم فرق داشتن[/QUOTاشکالی نداره عزیزم من‌کلا‌آزمایش های قبل بارداری رو میخواستم بدونم اینش مهم‌نیس سوال آخر اینکه بیمارستانش و پرسنلش خوبن؟

[QUOTE=163868739]عزیزم بخدا یادم نمیاد مثلا کدوم آزمایش همه باهم فرق داشتن[/QUOTاشکالی نداره عزیزم م ...

آها قبل بارداری فقط ی خونه نمی‌دونم چقدر میشه بستگی داره چی بنویسه برات از آزمایشگاه باید بپرسی 

آره خوبه تمیز پرستارا خیلی با حوصله و خوش بر خورد 

بیمه ک بودیم تامین‌اجتماعی ولی چن ماهیه ک نریختیم قطع شده 🙊باید حتما بیمه بود  هزینه ی سزارین ...

حطما اگه خواستی حامله بشی بیمه کنین خودتونو ادم بس که دکتر میره یادمه دخترم زردی داشت سه روز بستریش کردن شد چهارصد یه خانومی بیمه نداشت شبی ۷۰۰ ازش میخواستن یه شب بیشتر نتونست بمونه

حطما اگه خواستی حامله بشی بیمه کنین خودتونو ادم بس که دکتر میره یادمه دخترم زردی داشت سه روز بستریش ...

وای چقد زیاد ممکنه اون بیماسرتانی ک گیرم باهاش قرار داد نداشته باش؟اونوقت چی؟