2777
2789
عنوان

نامزدم میگه پولتو بذار با هم خونه بخریم‼️خانمای متاهل بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 35867 بازدید | 572 پست
چرا میتونم ولی میگه پول ماشین چیشد

چرا کامنتارو نمیخونی

بگو‌ ماشین زیر پامه‌ ولی بنام بابامه اختیار دارش نیستم

ماشینم فروختی بگو پولش  دست بابامه

بعدشم چرا خجالت میکشی بگی مستاجریم

اتفاقا بهش بگو ببینم واکنشش چیه

مرده گنده چرا چشمش دنبال ماشینته عرضه داره خودش خونه بخره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه بخر به اسم خودت بده پدر مادرت بشینن 

با خوابوندن پول هم مخالفم طلا بگیر تا شش ماه اینده بهترین خونه میخری

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
قرار نیست بهش توضیحی بدی مگه اون چیکارس که نگران جواب دادن بهش هستی؟؟ خرجتو داده نونت رو داده که میخ ...

منم خواستم بگم خونه بخر به نام خودت ولی بده پدر و مادرت توش زندگی کنن اینجوری هم مشکل مستاجر بودن پدر و مادر رو نداری هم پول و پس اندازت به اسم خودته و در نهایت مال خودته 

اون ماشین با پول پدرته بنظرم گناه دارن شما صاخب خونه بشین و پدربزرگوار اجاره بمونه با این دیدگاه دوس پسرت که میگه عه فلانی تا این سن چطور نتونسته خونه بخره احتمالا هروقت بفهمه اجاره نشین هستین سرکوفتت بزنه یا ولت کنه .. با یکی باش که عاشق خودت باشه و حاشبه براش مهم نباشه