2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم بیمارستان ؟اسم دکترت چی بود؟

من شیرازم عزیزم

بیمارستان میرحسینی، دکتر مظلوم

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
دکتر لیدا احمدیان خامنه ،بیمارستان تریتا ،ادرس مطبشم بخوای بهت میدم ،یعنی بهترین دکتر و با شخصیت و د ...

خودت اونجا رفتی؟راحت قبول میکنه سز کنه ؟

چجوری قبل بارداری باید رفت پرسید ک شرایطشون چجوریه چوم دوست دارم قبلش بدونم ک توی بارداری استرس نداشته باشم

اول باید دکتر پیدا کنی که قبول کنه سزارینت کنه بقیشو خودش جور میکنه منم این نامرو گرفتم تا دکترم راحت بتونه وقت بگیره وگرنه اصلا نگاشم نکردن ،،برو پیش دکتر فاطمه سمامی تو بیمارستان مادرانه خیلی عالیه هم اخلاق دکتر هم پرسنل بیمارستان 

ی سوال دیگ اینکه کجا برم واس آزمایش قبل بارداری آزمایشش جز چیا میشه پاپ اسمیرم هست ؟

منوو باش هیچ کاری انجام‌ندادم از الان استرس زایمان دارم خدا ب دادم برسه از بس استرسیم