2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موم نداره داخلش؟ 

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عسلی ک نمردع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

زنده یا مرده بودن مواد غذایی چند سالی است که در جوامع علمی مباحث تغذیه و کشاورزی عنوان شده و در مورد آن نظرات مختلفی ارائه شده است. منظور از زنده بودن یک ماده غذایی بکر و دست نخورده بودن آن است یعنی یک میوه، سبزی، فرآورده دامی و … که غذای بشر محسوب می شود به همان شکل طبیعی و اولیه بدون مداخلات صنعتی و ژنتیکی مورد استفاده بشر قرار بگیرد.

عسل طبیعی و سالم که توسط زنبور عسل از شهد گلها و گیاهان تهیه می شود عسلی است که در کارخانه و …. حرارت، برودت و هیچ پروسه اضافی روی آن انجام نمی گیرد و فقط در بسته بندی های شیشه ای یا سفالی عرضه می شود. این عسل در دمای پایین در طی چند روز شروع به رس بستن (جامد می شود) یا همان شکرک زدن می کند و وقتی که این عسل در آب گذاشته می شود و روی حرارت قرار می گیرد و یا با بالارفتن دمای محیط نگهداری، از حالت جامد یا رس بسته خارج شده و به شکل مایع و روان در می آید و در واقع عسل طبیعی به صورت هوشمند در دمای سرد به حالت جامد و در دمای گرم به حالت مایع در می آید و در واقع زنده و فعال است.

(حکیم روازاده)

عسل زنده یا خام به عسلی میگن که گرمادهی نشده٬عسل در حالت زنده آنزیم‌های فعالی داره و شروع به رس زدن میکنه.و گرمادهی که در کارخونه‌های صنعتی انجام میشه از رس زدن جلوگیری میکنه اما گرما جز آنزیم‌ها ویتامینها و خواص عسل هم از بین میبره

این سایتم عسل خام میفروشه dehchi.com