2777
2789
عزیزم من تحقیقاتم رو کردم این همه ادم توی ایران دارن از این راه سود میکنن و توی ایران به خاطر اینکه ...

من عزیز شما نیستم خانم من آقام 

ببین خودتو بانک مرکزی دزد هست بهتر میدونی دولت هم آمدم مردم آورد توی بورس گفت بیا سرمایه گذاری کنید آخرش دیدی دارن پول مردمو میخورن بعدشم من رفیقم کارمند کارگذاری بورس هست میگه بورس ایران کلاه برداری هست موقعه که حقیقی اینا سهام بخرم از تهران بهشون آمار میده چی بخرن چی نخرن حتی تحلیل تکنیکال و بنیاوی جواب نمیده دست خودشون هست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد برنامه های استخراج بیت کویین هم اطلاعات داری ؟ با کدوم برنامه خرید و فروش میکنی؟

عزیزم برای استخراج باید دستگاه ماینر باشه. 

و چون تراکنشها دارن روز به روز  زیادتر میشن استخراجش سخت شده. منم بی خیالش شدم.

فقط از سایتهایی مثل این بیت کوین جمع میکنم.

https://free-btc.biz/?r=1984038

خریدم عزیزم البته توی سایتهایی مثل این سایت هم بیت کوین رایگان میده که فعالیت دارم https://free-b ...

میشه بگی دلیل این رایگان دادن بیت کوین برای چی این سایت میده آیا تو پولاتو کشیدی تا حالا به ارز ایران کردی 

من عزیز شما نیستم خانم من آقام  ببین خودتو بانک مرکزی دزد هست بهتر میدونی دولت هم آمدم مردم آو ...

گفته هاتون در مورد بورس ایران درسته.

کلا سرمایه گذاری توی هر جا حتی فارکس ریسک داره.

اما حداقل خیال آدم راحته که توی بیت کوین و ... دزدی نمیکنن. این یه مسئله جهانیه. دنیا الان داره رو میاره به ارز دیجیتال. بعدا در موردش بیشتر خواهید شنید

میشه بگی دلیل این رایگان دادن بیت کوین برای چی این سایت میده آیا تو پولاتو کشیدی تا حالا به ارز ایرا ...

یه سری سایتها هستن سایتهای کلیکی هستن. با کلیک کردن بازدید سایت بالا میره و برای تبلیعاتشون کلی پول میگیرن. منتها خیلی باید توی این سایت صبر داشته باشی. چون تا پولهایی که جمع شده به ۰/۳ بیت کوین نرسه امکان برداشت وجود نداره

خریدی یا نه تبلیغات میزدی که بهت بیت کوین میدن  من ادعایی نکردم ولی خیلیا به مشکل خوردن موقعه ...

اونایی که به مشکل میخورن چون از جای معتبر نخریدن. 

از توی تلگرام و اشخاص نامعلوم خرید کردن. 

گفته هاتون در مورد بورس ایران درسته. کلا سرمایه گذاری توی هر جا حتی فارکس ریسک داره. اما حداقل خیا ...

انشالله که همیشه موفق باشی خدا اینقدری بهت بده که نتونی جمع کنی فقط میخوام بهت بگم توی سایتی که رایگان بهت میده نری یکم منطقی فکر چرا سایت باید رایگان بده بیت کوین با این همه بالاترین ارزش جهان هست خواهر فکر میکنم درست تعقیب نکردی یا کلاس چیزی رفته باشی یا استاد بهت گفته ارز دیجیتال خوبه فلانه اونا دلشون به مال مردم نمیسوزه فقط به فکر جیب خودشه اون سایتی که بهت بیت کوین رایگان میده اگر با گوشی یا کامپیوتر یا لپتاپ کاری همون موقعه ای که تبلیغات میزنی از قدرت سی پی یو گوشی یا کامپیوتر سو استفاده میکنه 

میشه بگی دلیل این رایگان دادن بیت کوین برای چی این سایت میده آیا تو پولاتو کشیدی تا حالا به ارز ایرا ...

بیت کوینهایی که توی سایتی که معرفی شده دارم به راحتی  به ارز ایران تبدیل میشه

انشالله که همیشه موفق باشی خدا اینقدری بهت بده که نتونی جمع کنی فقط میخوام بهت بگم توی سایتی که رایگ ...

ببخشید شما که اطلاعات دارین میشه بگید بهترین راه سرمایه گذاری تو ایران چیه ؟

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘

فقط مواظب باش موقعه که پولتو به ارسال به کیف پول میکنی یا ارز ایران میکنی حواست به کدا باشه یه اشتباهی بکنی تمامه راهی برگشتی نداره پیشتوانه خودتی حتی توی فلش میتونی ارز دیجیتال بزاری پیشنهاد میکنم برای خودت سرمایه گذاری کن کسی رو وسط نیارین که فردا روز اونا بهت نگن تو به من گفتی یا گفتی خوبه حواست باشه انشالله همیشه باشی پولدار ثروتمند بشی یا علی 🙌

انشالله که همیشه موفق باشی خدا اینقدری بهت بده که نتونی جمع کنی فقط میخوام بهت بگم توی سایتی که رایگ ...

نه اونی شما میگی ماین کردنه که از قدرت و برق استفاده میشه. این چیز دیگری هست. 

https://free-btc.biz/?r=1984038

این سایت معروفه و سالهای ساله که داره کار میکنه. البته این اصلا ربطی به خرید و فروش من نداره. 

خرید و فروش بحثش جداست. من توی سایت نوبیتکس👇

https://nobitex.ir/signup/?

refcode=130730

ارز میخرم به ریال و ارز میفروشم به ریال. اگه دلار بره بالا به دلار ارز خرید و فروش میکنم

اون آره اون تبلیغات که میزنی میتونی بکنی به ارز ایران  

هنوز تبدیل نکردم. چون به مقدار مورد نظر نرسیده. از دوستان تبدیل کردن اول به کیف پولشون منتقل شده و بعد با صرافی تبدیل کردن. 0/3 بیت کوین مبلغ کمی نیست زمان میبره تا بهش برسی

ببخشید شما که اطلاعات دارین میشه بگید بهترین راه سرمایه گذاری تو ایران چیه ؟

متاسفانه توی ایران با این بازار نمیشه بزار ایران گل بلبله تنها سرمایه گذاری که بددن ریسک هست خونه یا زمین هست ولی بقیه ریسک هست من پیشنهاد میکنم برای شما خانم فقط آرایشگری یاد بگیری یری تهران کلاساشو بری +تل مدل مو یا مکاپ یاد بگیری خدا تومان در میاد من مسی میشناسم یه زنی رفت ایرانشهر ماهی 40 یا 50 میلون در میاره 9 تا شاگرد داره توی نمیشه طلا ماشبن یا بورس سرمایه گذاری کنی چون بازارش ثابت نیست توی آمریکا وقتی 10 پیش نوشابه میخری 1 دلار الانم میخری 1 دلار وای ایران اصلان اینجوری ممکلت گل بلبله