بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
آدم کشا یعنی چی😁 الان تمام دنیا دارن باهاش ترید میکنن. در بعضی کشورها حتی دستگاهی مثل عابر بانک بر ...
برو تعقیب کن تمام کشورا مخالف ارز دیجیتال هست پشتوانه نداره تو دلار داشته باشی پشتوانه آمریکا اگر پول ایران باشه پیشتوانه ایران خودت نگا کن ارز دیجیتال پیشتوانه اش کجا هست چی کسی اینو کی ساخته
برو تعقیب کن تمام کشورا مخالف ارز دیجیتال هست پشتوانه نداره تو دلار داشته باشی پشتوانه آمریکا اگر پو ...
عزیزم من تحقیقاتم رو کردم این همه ادم توی ایران دارن از این راه سود میکنن و توی ایران به خاطر اینکه به ضررشونه که ارز از کشور خارج بشه دولت روش مانور نمیده. همین اواخر بود که رئیس بانک مرکزی اعلام کرد که بهتره روی ارز دیجیتال هم نگاهی بشه.
بیت کوین برای همه مناسب نیست باید حرفه ای ارز دیجیتال باشی ویا خودت ماینر و اینا داشته باشی حسابی دستت تو کار باشه تازه کارا ضرر میکنن یا سرشون کلاه میره بخصوص در ایران.درضمن اگ از دست بدی نمیتونی پیگیری کنی ودستت جایی بند نیست چون نمیشه ردیابیش کرد