2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا بیت کوین اگه کسی از دست بده میتونه به صورت قانونی پیگیری کنه

مدارک و اینا چی میخاد واینکه حداقل خرید چقدر   تورو خدا قشنگ بگو شاید من خریدم  من فقط اسمش و شنیدم دیگر هیچی بلد نیستم 

آدم کشا یعنی چی😁 الان تمام دنیا دارن باهاش ترید میکنن. در بعضی کشورها حتی دستگاهی مثل عابر بانک بر ...

برو تعقیب کن تمام کشورا مخالف ارز دیجیتال هست پشتوانه نداره تو دلار داشته باشی پشتوانه آمریکا اگر پول ایران باشه پیشتوانه ایران خودت نگا کن ارز دیجیتال پیشتوانه اش کجا هست چی کسی اینو کی ساخته 

یعنی پولت شده 400 میلیون 😐

شما که انقدر اطلاعات داری که مال قاتلا هست چرا این حرف رو میزنی.

پست من رو دقیق بخون متوجه میشی. هر یک بیت کوین= ۴۰۰ میلیون تومن. اما من در حد کمتر از ۰/۲ بیت کوین دارم فعلا

برو تعقیب کن تمام کشورا مخالف ارز دیجیتال هست پشتوانه نداره تو دلار داشته باشی پشتوانه آمریکا اگر پو ...

عزیزم من تحقیقاتم رو کردم این همه ادم توی ایران دارن از این راه سود میکنن و توی ایران به خاطر اینکه به ضررشونه که ارز از کشور خارج بشه دولت روش مانور نمیده. همین اواخر بود که رئیس بانک مرکزی اعلام کرد که بهتره روی ارز دیجیتال هم نگاهی بشه.

بیت کوین برای همه مناسب نیست باید حرفه ای ارز دیجیتال باشی ویا خودت ماینر و اینا داشته باشی حسابی دستت تو کار باشه تازه کارا ضرر میکنن یا سرشون کلاه میره بخصوص در ایران.درضمن اگ از دست بدی نمیتونی پیگیری کنی ودستت جایی بند نیست چون نمیشه ردیابیش کرد

شما که انقدر اطلاعات داری که مال قاتلا هست چرا این حرف رو میزنی. پست من رو دقیق بخون متوجه میشی. هر ...

خریدی یا نه تبلیغات میزدی که بهت بیت کوین میدن 

من ادعایی نکردم ولی خیلیا به مشکل خوردن موقعه توی والت  که پولو از صرافی آنلاین به ارزش ایران میکنن به مشکل میخورن 

مدارک و اینا چی میخاد واینکه حداقل خرید چقدر   تورو خدا قشنگ بگو شاید من خریدم  من فق ...

این یکی از صرافیهای معتبر هست

واردش میشی و مراحل احراز هویت رو انجام میدی.

هر چقدر داشته باشی میتونی شروع کنی مبلغ مهم نیست. 

اگه تجربه تحلیل چارت نداری میتونی دیدتو بلند مدت کنی مثلا نگهداری و دو سه ماه دیگه بفروشی

https://nobitex.ir/signup/?refcode=130730

خریدی یا نه تبلیغات میزدی که بهت بیت کوین میدن  من ادعایی نکردم ولی خیلیا به مشکل خوردن موقعه ...

خریدم عزیزم

البته توی سایتهایی مثل این سایت هم بیت کوین رایگان میده که فعالیت دارم

https://free-btc.biz/?r=1984038