2777
2789
عنوان

شهید ابراهیم هادی

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 69 پست
خب گلم حاجتات چیزایی بود که سخت بودن?به نظر خودت زودتر رسیدی بهشون?

واقعیتش قابل به گفتن نیستن.ببخش توروخدا عزیزم نمیگم..ولی اینجوربگم اگه قرار بود بشه هم حالا حالاها نمیشد.بنظرم خودم اره خیلی درمونده بودم 1هفته خیلی زودبود

بی انتهایی های عاشقانه ی یک خواهر به برادرهایش (شهید ابراهیم هادی شهید حاج سعید سامانلو)
منم تجربه توسل به شهید دیگه ای رو دارم... یه شهید گمنام بودن... این شهیدی هم که شما گفتید ازشون خی ...

الهی شکر.ان شالله همگی حاجت رواشیم

بی انتهایی های عاشقانه ی یک خواهر به برادرهایش (شهید ابراهیم هادی شهید حاج سعید سامانلو)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما عزیزم.تنها وظیفمه فعلا کل فامیل رو خبر دار کردم.😍😍

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

اگه خداوند صلاح بدونه حاجت روا میشین کاربری بوده در عرض ۱۰ دقیقه حاجت روا شده و بهش زنگ زدن گفتن مشک ...

انشاالله عزیزم.به حق این.شهید برام.دعا کن.

شوهرم میخواد با مادرشوهرم صحبت کنه ما مستقل بشیم.مادرشوهرم ناراضیه 

دعا کن این شهید معجزه کنه برام دیگه بریدم.به خدا

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 
وااای من عاااشقانه این شهیدو دوس داارم کتابشو چندماه پیش خوندم خیییییلی وابستش شدم و رو زندگیم تاثیر ...

منم با شهید سیاهکلی تو یکی از تاپیکای اینجا که هر روز درباره یه شهید میذاره اشنا شدم

خیلی اشک ریختم و به حالشون عبطه خوردم...

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
هنوز حاجت من رو.ندادن یه. مدته توسل کردم بهشون خیلی امید داشتم به این شهید😔🙃

میشه شک نکن.فقط وقتش نرسیده

انشاالله عزیزم.به حق این.شهید برام.دعا کن. شوهرم میخواد با مادرشوهرم صحبت کنه ما مستقل بشیم.مادرشوه ...

مثل دستور امضام نذر کن الهی هرچی خیر و صلاح هست واست پیش بیاد عزیزدلم چشم من هم واستون دعا میکنم اگه لایق باشم 

یاعلی

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

عزیزم واقعا میگم من هیچ کاری نکردم هرکس حاجت روا میشه فقط خواست خداوند هست و دعای خیر ائمه و شهدا .ا ...

می‌خوام برای بارداری نذر این شهید عزیز بکنم 

چه کاری خوبه ؟میشع بگید لطفا

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
منم با شهید سیاهکلی تو یکی از تاپیکای اینجا که هر روز درباره یه شهید میذاره اشنا شدم خیلی اشک ریختم ...

یکم ازشون میگی عزیزم؟؟نذر چیا کردین براشون؟

استارتر مشکلی برام پیش اومده برام نذر کن اگه حاجت بگیرم یه جز قران براشون بخونم خودم زیاد نذر کردم تو نذر کن من خودم انجامش میدم. در ضمن تبریک میگم

من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم.  خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.
به من گفت ۱۰۰ وعده دیگه میمیری  تو خواب گفت  تعبیرش رسیدن به خواسته ست  بهم گفت ول ...

عزییییزم.خوشبحالت.پس شما خیلی پاک هستین.من اینقدر غرق گناهم وقتی حاجتمو دادن ایشون باورم نمیشد بخدا😢