2777
2789
عنوان

شهید ابراهیم هادی

| مشاهده متن کامل بحث + 1063 بازدید | 69 پست
چطور در خواست کردی، یعنی چیکار کردی، چند وقت بعد حاجت روا شدی

هیچی عزیزم فقط صداشون کردم..تو فاصله چند هفته یکی هم تو فاصله1ماه

بی انتهایی های عاشقانه ی یک خواهر به برادرهایش (شهید ابراهیم هادی شهید حاج سعید سامانلو)
عزییییز دلی شما قربونت برم.ان شالله خدا ثوابتون بده که همچین تاپیکی زدید😍😍😍

عزیزم واقعا میگم من هیچ کاری نکردم هرکس حاجت روا میشه فقط خواست خداوند هست و دعای خیر ائمه و شهدا .از من تشکر نکن .

گلم شما که حاجت روا شدی هرجا گرفتار دیدی نذر رو معرفی کن 

واسه همه دعاکن 

یاعلی

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی هیچی نخوندی، بعد حاجت گرفتی خوندی

چرا.ببین مثلا2000تا صلوات ندر کردم 100تاشو اول دادم بقیشو بعد از حاجت رواییم.الویه و قرآنم هم بعد از حاجت روابی نه ابنکه گرو کشی کنم واقعا اینقدر درمونده بودم شرایطشو نداشتم بشینم همه رو انجام بدم وقتی حاجتم روا شد ذهنم ازاد شد.

بی انتهایی های عاشقانه ی یک خواهر به برادرهایش (شهید ابراهیم هادی شهید حاج سعید سامانلو)

هنوز حاجت من رو.ندادن یه. مدته توسل کردم بهشون خیلی امید داشتم به این شهید😔🙃

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 
عزیزم.مثلا اگه من.نذر کنم یکی دیگه خونه بخره میشه?

بله میشه تاپیک حاجت روایی رو بخونید تو کامنتها هست که از نذر واسه ائمه و شهدا حاجت روا شدن و خونه دلخواهشون رو خریدن . لینکش آخر امضامه یه تاپیک هم دارم که توش روشهایی که نی نی سایتی ها واسه خونه دارشدن نتیجه گرفتن جمع کردم کامنتاشونو کپی کردم بخونیدش 

الهی خداوند به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دل همه رو بده شماهم حاجت روا بشی 

یاعلی

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

وااای من عاااشقانه این شهیدو دوس داارم کتابشو چندماه پیش خوندم خیییییلی وابستش شدم و رو زندگیم تاثیر داشت.. ویه شهید دیگم هستن شهید حمیدسیاهکالی مرادی دیشب کتاشو خوندم خییلی خوب بود دوسش دارم

عزیزم واقعا میگم من هیچ کاری نکردم هرکس حاجت روا میشه فقط خواست خداوند هست و دعای خیر ائمه و شهدا .ا ...

حتما عزیزم.تنها وظیفمه فعلا کل فامیل رو خبر دار کردم.😍😍

هنوز حاجت من رو.ندادن یه. مدته توسل کردم بهشون خیلی امید داشتم به این شهید😔🙃

اگه خداوند صلاح بدونه حاجت روا میشین کاربری بوده در عرض ۱۰ دقیقه حاجت روا شده و بهش زنگ زدن گفتن مشکلش حل شد و شخصی هم بوده که یک سال و نیم طول کشیده حاجت روا شده 

الهی شماهم حاجت روا بشی 

یاعلی 

منم تجربه توسل به شهید دیگه ای رو دارم...

یه شهید گمنام بودن...

این شهیدی هم که شما گفتید ازشون خیلی شنیدم...

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓