2777
2789
عنوان

شهید ابراهیم هادی

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 69 پست
عزیزم اول خداروشکر که حاجتروا شدید از شهید بخواهید حاجت من رو از خدا بگیرند

ان شالله

بی انتهایی های عاشقانه ی یک خواهر به برادرهایش (شهید ابراهیم هادی شهید حاج سعید سامانلو)
نه متوجه شدم عزیزم.ببخشید منظورمو بد گفتم حتما.عدر میخوام.منظورم این بود میگم خودم بار گناهام زیاده ...

خواهش میکنم گلم. خیلی لطف کردی حتما که صدات میرسه. خدا دلتو شاد کنه

من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم.  خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم گلم. خیلی لطف کردی حتما که صدات میرسه. خدا دلتو شاد کنه

قربون شکلت برم.ان شالله میشه از ته دلت مخصوصا فردا که شب جمعست دعا کن.موفق باشی عزیز دلم😍😍

بی انتهایی های عاشقانه ی یک خواهر به برادرهایش (شهید ابراهیم هادی شهید حاج سعید سامانلو)
الهی خداوند حاجت دل همه رو بده شماهم درکنار دیگران حاجت روا بشی الهی خداوند بهت فرزند صالح و سلامت ب ...

فدای قلب مهربونیت بشم من 

برای سلامتیت ۵تا صلوات فرستادم 😘😘😘😘لطف کردی 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
بنظرم طبق امضا سایه عزیز برووجلو سال دیگه نی نیت تو بغلته ان شالله مامان خانوومییی

ذوق کردم بخدا 🥰🥰🥰🥰مرسی ازت عزیزم

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
ذوق کردم بخدا 🥰🥰🥰🥰مرسی ازت عزیزم

عزیییییزمی.منم پسرم معجزه خدابودبهم.یکی بهم گفت تا اخر آبان نی نی دار میشی از امام رضا خواستم.3سال پیش البته

.10آبان ازمایشم مثبت شد و منم مامان شدم

عزیییییزمی.منم پسرم معجزه خدابودبهم.یکی بهم گفت تا اخر آبان نی نی دار میشی از امام رضا خواستم.3سال پ ...

الهی شکر ‌‌.خدا حفظش کنه😘😘😘خوشحالم برات 

سلام من دوباره یسوالی ازتون داشتم ببخشید

من حاجتمو نذرمو عین امضای اون خانم از امام زمان و شهیدابراهیم هادی و حاج سعید سامانلو انجام دادم الان چیکار کنم که مطمئن بشم حاجتم روا میشه? درد و دل کنم باهاشون? نمازامو میخونم همیشه 

سلام من دوباره یسوالی ازتون داشتم ببخشید من حاجتمو نذرمو عین امضای اون خانم از امام زمان و شهیدابرا ...

سلام به روی ماهت عزیزم دیگه منتطربمون.ولی من روزانه هم باهاشون رلزو نیاز نیکردم مخصوصا اذان مغرب که میزد دلم خیلی میگرفت حاجتمو میخواستم.شماهم بنظرم پافشاریتو بکن بصلاحت باشه میشه.ان شالله حاجت روا شی عزیزم