2777
2789
عنوان

شهید ابراهیم هادی

1055 بازدید | 69 پست

سلام دوستان.من بدلیل دینی که داشتم تاپیک زدم.من از شهریور تا الان توسط تاپیک یکی از دوستان با این شهید بزرگوارمون اشنا شدم و چندتا نذر کردم و حاجت گرفتم.متاسفانه قبلش سعادت آشنایی با ایشون رو نداشتم و سایه عزیز ایشون رو معرفی کردن.توکل به خدا کنین و توسل به ائمه و شهدای بزرگوار دفاع مقدس و مدافع حرم کنین مطمئن باشین دست رد نمیزنن بهتون.من نذر سالاد الویه.صلوات.زیارت عاشورا.و چند جزء از قرآن کردم و خدا رو شکر حاجت روا شدم دوستان اینها شرک نیست این بزرگواران چون آبرو دار پیش خداوند و معصومین هستند واسط ما میشن و امام زمان امضا نهایی خواستمونو میزنن.ان شالله همگی حاجت روا بشین

@sayeh6859  

بی انتهایی های عاشقانه ی یک خواهر به برادرهایش (شهید ابراهیم هادی شهید حاج سعید سامانلو)

توروخدا برامن دعا کن بچم صحیح سالم بیاد دنیا 

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوریدرخواست.کردی

هیچی عزیزم خیلی ساده خواستمو گفتم و ایشون رو صدا زدم مثل همه ی نذرهایی که کردیم

بی انتهایی های عاشقانه ی یک خواهر به برادرهایش (شهید ابراهیم هادی شهید حاج سعید سامانلو)

توروخدا برا کار منم دعا کنید ... دعا کنید از بلاتکلیفی دربیام و یه کار خوب پیدا کنم ..

التماس دعا 

من به نیت 5 تن 5 جز نذر میکنم .

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

منم همینطور،یه بسته خرما خیراتشون کردم و حاجتمو گرفتم

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه
توروخدا برامن دعا کن بچم صحیح سالم بیاد دنیا 

توکل به خدا عزیزم.ان شالله.بچها هرکی پست ایشون رو خوند دعاکنه.

سلام خوشحال شدم حاجت رواشدین   

من کاری نکردم اگه اسمی از ائمه و شهدا شنیدین دعوت خودشون هستین و خواست خداوند بوده که حاجتتون شده .

الهی خداوند به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دل همه رو بده .لطفا واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان و حاجت روایی همه گرفتارها سرنمازتون دعا کنید   

دوستانی که حاجت دارید مثل دستور امضام نذر کنید توضیح دادم 

یاعلی

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
توروخدا برا کار منم دعا کنید ... دعا کنید از بلاتکلیفی دربیام و یه کار خوب پیدا کنم .. التماس دعا&n ...

ان شالله عزیزم.ان شالله همگی حاجت رواشیم.

سلام خوشحال شدم حاجت رواشدین     من کاری نکردم اگه اسمی از ائمه و شهدا شنیدین دعوت خودشو ...

عزییییز دلی شما قربونت برم.ان شالله خدا ثوابتون بده که همچین تاپیکی زدید😍😍😍

عزیزم.مثلا اگه من.نذر کنم یکی دیگه خوکه بخره میشه?

ان شالله حتما.مثلا من یه ندرم برای برادرم بود.بخدا معجزه شد.البته خودم ندرو ادا کردم نه که به برادرم بگم تو نذر ادا کن