2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه که اونا تکلیفشون با خودشون مشخص بوده خوب بود باهاش ازدواج میکردی بزور چادر سرت میکردن بحث ...

چه اعتقاد مسمومی که فقط به خاطر یه چادر به اینجا میرسونن بحثو 

که به من گفتن اگه چادر سر کنی میایم خواستگاری 

مسخره نیست؟

مادری که از الان اینقدر دخالت داره و به جای پسرش تصمیم میگیره و پسر هم دهن بین هست همون بهتر که کنسل ...

خیلی بهم برخورد که واضح گفتن اگه چادر سر میکنه ما خدمت برسیم انشالله 😑😑😑

چه اعتقاد مسمومی که فقط به خاطر یه چادر به اینجا میرسونن بحثو که به من گفتن اگه چادر سر کنی میایم خو ...

نه من خودم بی حجابم بنظرم مهم هرکس با کسی که اعتقاد خودشو داره ازدواج بکنه حرف بدی بهت نزدن گفتن اعتقاد ما اینه میتونی انجامش بدی یا نه شاید از نظر من و شما مسخره باشه اما برای خیلی ها مهم 

نه من خودم بی حجابم بنظرم مهم هرکس با کسی که اعتقاد خودشو داره ازدواج بکنه حرف بدی بهت نزدن گفتن اعت ...

آره دیگه اعتقادشون حجاب کامله و براشون مهمه 

من فقط چون از پسرشون خوشم اومده یکم اذیت شدم وقتی گفتم نه من حجابم در همین حده 

وگرنه اهمیتی نداشت اصلا 

بهتر که همین الان خودشونو نشون دادن...............بگو بفرما..............ما هم نپسندیدم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

مشکل چیه؟ خب واقعیتو گفتن معیارشون بوده 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

خب بنده خدا با احترام سوالش رو مطرح کرده

خیلی بهتر از اینه داخل نامزدی به مشکل بخورید و کسی به روی خودش نیاره

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

زن این نشو 

چادر اجباری به خاطر ازدواج به درد نمیخوره 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏