2777
2789
عنوان

واقعا حق ندارم ناراحت بشم

139 بازدید | 17 پست

داداشم سربازه حالش بد شده سردر و سرفه فرستادنش خونه که بره تست بده.من از وقتی فهمیدم همینجوری گریه میکنم خیلی جسه ی ضعیفی داره و سرما میخوره بدجور.زنگ زدم مامانم میگم تو رو خدا بهش برس گرمیجات بده .میگه بزار بره تست بده بعد.آخه مادر اینهمه بیخیال

من حبه ی قند کوچکی بودم که.،از دست تو در پیاله ی چای افتاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دل نگیر،منظورش اینه که اولویت اولش اینه که بدونیم واقعا مشکلی داره یا یک سرماخوردگی ساده هست؟

آخه مگه میشه خب سرما خورده باشه هم چون حالش خیلی بد میشه نباید یه دمنوش بده واقعا

میگه بزار مثبت بشه بعد حالا

یعنی فک میکنی بهش گرسنگی داده الان؟

خب راست میگه مامانت اگه سرماخوردگی ساده باشه با گرمی بدتر میشه حالش دور از جون 

میدونم عزیزته ولی اونم مادرشه نگران نباش

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
 یعنی فک میکنی بهش گرسنگی داده الان؟ خب راست میگه مامانت اگه سرماخوردگی ساده باشه با گرمی بدتر ...

نه باباغذا منظورم نیست که دمنوش اینا

آخه مگه میشه خب سرما خورده باشه هم چون حالش خیلی بد میشه نباید یه دمنوش بده واقعا

ای جانم خواهر مهربون.شاید میخواد شما رو اروم کنه.ببین دوست من هفته پیش  تب و لرز داشت بعد عملش ،خانواده اش فکر کردن کرونا از بیمارستان گرفته ،خودشون،خود درمانی کردن نبردنش بیمارستان که حالش بدتر نشه. بد دیدن حالش بدتر شده بردنش دکتر،تازه فهمیدن این کرونا نداشته،بخیه هاش عفونت کرده حالا ببین کلا درمانهاش باهم فرق میکنه .حتی درمان سنتیش هم باهم متفاوته.وجالبه برای کرونا داشتن خود درمانی میکردن

بیش از حد خوبی نکن
عزیزم انشالله که فقط یک سرماخوردگی ساده خودتم میگی بدمریضه بخودت انرژی مثبت بده ودعا بکن براش تا زود ...

چشم عزیزم ممنون