2777
2789
عنوان

مدیر گروه بد اخلاق دانشگاه

335 بازدید | 49 پست

سلام . من ورودی جدید دانشگاه آزادم 

امروز ثبت نام کردم بهم شماره و اسم مدیر گروه رو دادن گفتن برو دانشکدتون پیش این آقا انتخاب واحد کنه . من الان بهش پیام دادم که بدونم دقیق فردا کجا برم ، گفت شما من گفتم ورودی ۴۰۴ ام گفت انگار آسمون سوراخ شده فقط تو ورودی هستی و دفعه آخرت باشه اینطوری جواب میدی منم گفتم باشه و عذر خواهی کردم و اسممو گفتم ، بعد میپرسه کجایی الان گفتم الان شهر نیستم بعد میگه وای خدایا این چه طرز جواب دادنه و دیگه باهام تماس نگیر . چکار کنم به نظرتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رسمی و مودبانه جوابش رو دقیق بده..اگر جواب نداد به آموزش گزارش بده

گفت دیگه تماس نگیر منم چیزی نگفتم تا فردا برم ببینم چی میشه خدا کنه فردا بدرفتاری نکنه به نظرت خودموتنها برم یا مامانمم بیاد؟

چیز بدی گفتم مگه ؟ تازه بعدش عذر خواهی هم کردم بخاطر اشتباه نکرده

خب اره دگ عزیزم باید اولا مودب باشی خرشون کنی بااحترام و ادب و کامل و درست و جانع معرفی کنی 

بدجایی هم عذرخواهی کردی اون فکرده دستش انداختی خیلی بیشتر حواستو جمع کن

ورودی ۴۰۴ چیه ؟ هزاران تفر ورودی این سال هستنخودتو قشنگ معرفی کن و اداب نعاشرت یادبگیر

من فقط پیام دادم ببینم کجا میخوام برم نمیخواست ثبت نام کنه که منم تازه واردم هنوز آشنا نیستم به این چیزا تازه معذرت خواهی ام کردم و جواب توهینشم ندادم