2777
2789

من نمیدونم دعا و طلس م و اینا  تاثیری داره یا نه اصلا تاپیکم در تایید اثر این داستانا نیست

ولی داشتم فکر میکردم دیگه انتهای خط خباثت و کثافت بودن یه انسان همینه که بره واسه زندگی بقیه از اینا بگیره.

کلا حسادت همیشه توی تاریخ کار دست آدما داده‌. مثل داستان هابیل و قابیل‌... مثل داستان یوسف ...

یعنی این حسادته همیشه بدترین ویژگی آدمیزاد بوده و اونی هم که از حسادت میره دعا طلسم میگیره چون زورش همینقدره. اگه زورش میرسید و از قانون نمیترسید دست به قتل هم میزد و اون شخص مورد حسادتشو کلا حذف میکرد

دقیقا واقعا ذاتشون چقدر سیاه!!! 

ولی روز به روزم خوشبخت تر میشن تو زندگیشون 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا واقعا ذاتشون چقدر سیاه!!! ولی روز به روزم خوشبخت تر میشن تو زندگیشون

دقیقا

من الان اطرافم یکیو دارم که واسه خود من کلی از این آشغالا زده ولی چیزیش نمیشه. البته یکی از اعضای خانوادش به طرز بدی کشته شد. ولی انگار با مردن اون بیشتر محدودیتاش برداشته شد و شادتر زندگی کرد

دقیقامن الان اطرافم یکیو دارم که واسه خود من کلی از این آشغالا زده ولی چیزیش نمیشه. البته یکی از اعض ...

مث مال من 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

فکر میکنن که طرفو بیچاره کردن درصورتی که تاثیر این دعاها دو طرفس خودشون هم در امان نمیمونن

چه فایده

در هر صورت یه آدم دیگه رو نابود کردن که

اونا حاضرن خودشون نابود بشن ولی بقیه بالا نرن