2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو ماهه عزیزم    

جیگرشوووو

فکر کنم نفخ داره

بخور ولی کم بخور

بعد عرق نعناع و آب قاطی کن بخور نفخشو بگیره

نوشششش جونتتتت😍😍

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
جیگرشوووو فکر کنم نفخ داره بخور ولی کم بخور بعد عرق نعناع و آب قاطی کن بخور نفخشو بگیره نوشششش ج ...

جانت سلامت عزیزم مرسی.آخه دکتر گفت مشوک به رفلاکس هست.عرق نعناع زیاد خوب نیست مرسی از راهنمایی ولی واقعا سخته شیر دهی به نوزاد کولیک دار واقعا موندم چی بخورم..بدنم کم انرژی شده.

جانت سلامت عزیزم مرسی.آخه دکتر گفت مشوک به رفلاکس هست.عرق نعناع زیاد خوب نیست مرسی از راهنمایی ولی و ...

عزیزمممم یه مدت تحمل کنی درست میشه همه چی

والله نمیدونم ولی اون مشکوکه رفلاکس تو نه که

بازم هرطور صلاحته گلم😘

خدا حفظش کنه

منم نینیم تازه رفته تو ۸ ماه😍

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
عزیزمممم یه مدت تحمل کنی درست میشه همه چی والله نمیدونم ولی اون مشکوکه رفلاکس تو نه که بازم هرطور ...

بسلامتی زنده باشه.نمیدونم والا خدا بزرگه امیدوارم این دوره هم زودتر بگذره.چون سخته

بسلامتی زنده باشه.نمیدونم والا خدا بزرگه امیدوارم این دوره هم زودتر بگذره.چون سخته

فدات عزیزم

ببوس نینیتو😘😘😘

ان شاااالله