2777
2789

سلام 

منو شوهرم باهم بحثمون شد سر مامانجونش ک هربار توهرکاری دخالت میکنه سرم داد زد شوهرم لیوانو پرت کرد و شکوند منم دیگ زدم ب سیم اخر لباسامو برداشتم ماشینو روشن کردمو رفتم خونه بابام بعد اینک من رفتم شوهرم زنگ زده پلیس بیان صورت جلسه کنن ک ماشینمو دزدیدن همراه پولا و طلا ها . شوهرم خیلی از مادرش میترسه اگ بگه بمیر همون موقه میمیره حتی از برادرکوچیکترشم میترسه 

خلاصه مادرشوهرم رفته دادگاه شکایتم کرده ک ماا و اموال پسرمو دزدیده روز دادگاه اونجا ک حاظر شدم نگم ک چطو جلو قاضی چ فیلمایی بازی کرد شوهرم اونجا عین لال ها بود هیچی نمیگف مادرش بجاش حرف میزد وقتی قاضی ازم پرسید چرا اینطور کردی انقد حالم از خودمو زندگیم بهم میخورد ک بغض کرده بودم نمیدونستم چ جوابی بهش بدم فقط نگاشون کردم گفتم هرچی بیشتر میگزره دارم مطمعن ترمیشم ک باهات زندگی نکنم ‌

میدونم پست تر از این شوهر نیست ولی نمیدونم چرا انقد وابستم بعضی وقتا از دست خودمن عصبانی میشم

خدايا شكرت 🌈

نگران نباش 

چوب خدا صدا نداره

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخرش قاضی ب نفع کی رای داد

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
انسانهای بی شخصیت خدا باو صبر بده عزیزم شوهرت هم علیه ات حرف می زد?

شوهرم انگار لال شده بود کلمه ای حرف نزد ولی وقتی قاضی بش گفت برو پیش زنت نیومد رفت دست ننشو گرفت

خدايا شكرت 🌈

تو دادگاه اجازه نمیدن کسی غیر از خواهان و خوانده حرف بزنه مادر شوهرت چطوری این همه حرف زد 🤔   شاید به عنوان شاهد اومده

بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی. (رودی)

ی زمانی بود  اگه زنو شوهر به مشکل میخوردن خونواده ها  پادرمیونی میکردن که زندگیشون بهم نخوره الان خونواده ها خودشون کاسه داغتر از آش شدن 

امیدوارم خیلی زود مشکلت حل شه 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤