2777
2789
عنوان

شوهرم و مادرشوهرم بهم تهمت دزدی زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قاضی فهمید که فیلم بازی میکنن و دروغ میگن ولی هیچ حکمی نداده هنوز

در ظاهر حق با اونهاست مگر قاضی یه حرکتی بزنه البته موندم چطور میتونن تهمت  دزدی بزنن اصلا طلاها مال خودت بوده یا پول ها زندگیتونم مشترک بوده 

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما
شوهرم انگار لال شده بود کلمه ای حرف نزد ولی وقتی قاضی بش گفت برو پیش زنت نیومد رفت دست ننشو گرفت

باز خوبه شوهرت جیزی نگفته اگه می تونی شوهرتو بکش سمت خودت تا مادر شوهرت حرص بخوره

حالا چرا با ماشین اون رفتی ؟اژانس میگرفتی  چقدر عتیقه هستن

چون فکر میکردم ماشین ب اسم منه نگو من احمق وقتی بردم ک ماشینو ب اسمم کنه با دروغ و کلاهبرداری گزاشتن ی جای دیگه رو امضا کنم و من احمق نگا نکردم دارم کجارو امضا میکنم وقتی ک قولنامه رو بردم پیش قاضی بم گفف این الکیه هیچ اعتباری نداره

خدايا شكرت 🌈
اگه بچه نداری زود طلاق بگیر از شر همچین ادمایی خلاص شی هر تهمتی هم بهت زدن بسپار بخدا مطمعن باش جواب ...

اره میخوام همینکارو کنم انگار خکمت خداهم بود ک بچه دار نشدم چون اون موقه تواقدام بودیم

خدايا شكرت 🌈
چون فکر میکردم ماشین ب اسم منه نگو من احمق وقتی بردم ک ماشینو ب اسمم کنه با دروغ و کلاهبرداری گزاشتن ...

چی بگم بهت ! فقط خودتو خلاص کن حتی پول و طلا هم برده باشی نباید همچین کاری میکردن تو هم سهمی تو اون زندگی داری مهرتو درجا اجرا بزار همینارو هم تزشون بگیر تا تنور داغه والا

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما
چی بگم بهت ! فقط خودتو خلاص کن حتی پول و طلا هم برده باشی نباید همچین کاری میکردن تو هم سهمی تو اون ...

ن بخدا اصن من طلا نداشتم کل طلاهامو فروخت وقتی میخاست خونه بخره

خدايا شكرت 🌈
اره میخوام همینکارو کنم انگار خکمت خداهم بود ک بچه دار نشدم چون اون موقه تواقدام بودیم

خدا دوست داره ان شالله بهترینها سر راهت قرار بگیره عزیزم 

و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است .......