2777
2789

بابام فهميده عصبي شده ميخواد زنگ بزنه باباش 

چون يه بار من ٧ اومدم خونه از دانشگاه شوهرم تا دو روز داشت منو ميزد تا اينكه زنگ زدم باباش و بابام باباش اومده بوم ميگفت خوب زود بيا بابامم گفت اينجا جنگل نيست تو حيوون وحشي هستي حق نداري در شان خودت با دختر من برخورد كني الان بابام ميگه اين كه اداي غيرت در ميوورد ٦ روزه رفته زن باردارو تنها گذاشته انتظار داره زن باردار اواره اين خونه اون خونه شه تازه نميدونه زنگ نزده بهم خيلي خيلي عصبانيه بابام

نميدونم چي كار كنم

من تصميم دارم به بابام بگم هيچي نگه خودم به باباشو خودش بگم 

مرنج و مرنجان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

//من باشم خودم ز میزنم ب باباش و توشیح میدم البته اگر ادم موجهیه

نکران نباش گلم خدارو شکر ک خانوادت انقد پشتتن و هواتو دارن//

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

شوهر منم اینجوریه ، هروقت میرم جایی یا خودش میره اینقد زنگ نمیزنه تا آخرش خودم مجبور میشم بزنگم.  واقعا درکت میکنم عزیزم.  مخصوصا که بارداری

دوست دارم خداااااااا. ............  ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم   ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم.  زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت.  خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن.  شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد  خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............  دوست دارم خدااااااااا

بزار بابات حالیش کنه.به اندازه کافی شان و احترامتو زیر پا گذاشتن.

دوست من دقیقا یکماه رفت خونه پدرش موند شوهرش گفت هرجور رفتی خودتم برگرد باباش گفته بود باید پدرت بیاد سرخم کنه بگه عذر میخوام نتونستم پسرمو درست تربیت کنم تا بزارم دخترمو ببری.انقدر موند اخرشم اومدن با سلام صلوات دنبالش.ادم باید برا خودش ارزش قائل باشه حالا خوددانی

شوهر منم اینجوریه ، هروقت میرم جایی یا خودش میره اینقد زنگ نمیزنه تا آخرش خودم مجبور میشم بزنگم. &nb ...

زنگ نزنه بهتره بابا

شوهر من انقدر زنگ میزنه کلافه میشم

نیم ساعت یبار زنگ میزنه همه اطرافیانمم کلافه میشن از دستش

زنگ نزنه بهتره بابا شوهر من انقدر زنگ میزنه کلافه میشم نیم ساعت یبار زنگ میزنه همه اطرافیانمم کلاف ...

آخه باید براتون پیش بیاد تا درک کنین چی میگم.  که ان شالله هیچوقت براتون اتفاق نیفته.  چون واقعا تحمل شوهر بی احساس و بی مسعولیت سخخخته.

دوست دارم خداااااااا. ............  ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم   ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم.  زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت.  خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن.  شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد  خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............  دوست دارم خدااااااااا
زنگ نزنه بهتره بابا شوهر من انقدر زنگ میزنه کلافه میشم نیم ساعت یبار زنگ میزنه همه اطرافیانمم کلاف ...

با زنگ نزدنش مشكل ندارم

با بي مسئولتيش مشكل دارم

مرنج و مرنجان