2777
2789
عنوان

زردی نوزادتونو چجور درمان کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایی دستگاه خیلی سخته من بچه اولم زیر دستگاه بود فقط گریه میکردمو بی خاب شد الان واسه دومی فقط گلو ...

منم همينطور

اگه دستگاهو مياورديم خونه، خيلى بهتر بود. من زائو بودم، ٢ روز تو يه اتاق مثل زندان بودم تا خوب شه

يكى از بدترين روزاى عمرم بود

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
شنیدم حجامت لاله گوش عالیه. 2 قطره خون هم بیشتر نمیاد. پسرم زردیش زیر 10 بود. توی دستگاه هم نخوابید. ...

بچه اولمو دو بار حجامت کردم.

ننیدونم چرا تاثییر براش نداشت

اللهم  صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹
یعنی زجر حجامت از خون گرفتنِ واسه نمره زردیش بیشتره؟😐 من بچه اولمو تو خاب حجامت کردن اصلا بیدار نش ...

دوبار بهرحال باید خون بگیرن. حجامت کنی، میشه بار سوم که بچه زجر میکشه

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...
وایی دستگاه خیلی سخته من بچه اولم زیر دستگاه بود فقط گریه میکردمو بی خاب شد الان واسه دومی فقط گلو ...

گلوکز و قرص از کجا تهیه کردید دقیق چه قرصی

مامان دوتا فرشته آذین و آبتین❤️😘 خدایا حافظ تمام کودکان سرزمینم  و فرزندانم باش...اللهم صل علی محمد و آل محمد...
با دستگاه ۹ روز تو دستگاه بود خودم شیرخشت و ترنجبین بهش میدادم خودمم میخوردم ۱۸ بود دیگ تموم شد  ...

و بهمن پیچ اگه اشتباه نکنم

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
گلوکز و قرص از کجا تهیه کردید دقیق چه قرصی

دکتر نوشته

فنوباربیاتال.🥴.همچین چیزی

با این دو تا میاد پایین

پنج شنبه باید ببرم چکاب دوباره

یعنی زجر حجامت از خون گرفتنِ واسه نمره زردیش بیشتره؟😐 من بچه اولمو تو خاب حجامت کردن اصلا بیدار نش ...

من طرفدار علمم و خصوصا دلم نمیاد یه نوزاد رو در شرایط نامناسب که علم هم تایید نکرده قرار بدم

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...
پسرم ب خون گرفتن نرسیده الحمدولله نمیبرشم فقط با دستگاه

بالاخره باید بسنجی میزان زردیش چند شده

بالاخره باید بسنجی میزان زردیش چند شده

الان دکترا همشون دستگاه دارن

بچه اولمو بیمارستان خون گرفت ک چند بود

واسه دومی احتمالا بخاطر کرونا اینکارو نکردن

بچه اولمو دو بار حجامت کردم. ننیدونم چرا تاثییر براش نداشت

جدا؟ یه عزیزی توی همین سایت باهاش صحبت کردم. خودش توی مطب مخصوص طب سنتی و حجامت کار می کرد. می‌گفت وقتی همچین موردی باشه برای پیگیری باهاشون تماس می گیریم و موردی نداشتن که نوزاد حجامت لاله گوش انجام داده باشن و همون روز یا روز بعدش زردیش به طور کامل رفع نشده باشه.