یعنی زجر حجامت از خون گرفتنِ واسه نمره زردیش بیشتره؟😐 من بچه اولمو تو خاب حجامت کردن اصلا بیدار نش ...
دوبار بهرحال باید خون بگیرن. حجامت کنی، میشه بار سوم که بچه زجر میکشه
روانشناس بالینی و روان درمانگر... علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...
یعنی زجر حجامت از خون گرفتنِ واسه نمره زردیش بیشتره؟😐 من بچه اولمو تو خاب حجامت کردن اصلا بیدار نش ...
من طرفدار علمم و خصوصا دلم نمیاد یه نوزاد رو در شرایط نامناسب که علم هم تایید نکرده قرار بدم
روانشناس بالینی و روان درمانگر... علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...
پسرم ب خون گرفتن نرسیده الحمدولله نمیبرشم فقط با دستگاه
بالاخره باید بسنجی میزان زردیش چند شده
بچه اولمو دو بار حجامت کردم. ننیدونم چرا تاثییر براش نداشت
جدا؟ یه عزیزی توی همین سایت باهاش صحبت کردم. خودش توی مطب مخصوص طب سنتی و حجامت کار می کرد. میگفت وقتی همچین موردی باشه برای پیگیری باهاشون تماس می گیریم و موردی نداشتن که نوزاد حجامت لاله گوش انجام داده باشن و همون روز یا روز بعدش زردیش به طور کامل رفع نشده باشه.