2777
2789
عنوان

خواستگار با شرایط خاص

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 32 پست

نمیدونم به ارث میرسه یا نه

ولی علم پیشرفت کرده و همه چیز درمان داره

بقیه شرایط رو بسنج

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پدرو مادر دیدم که به بچه شون کم شنوایی رو منتقل کردن یعنی بچه ارث گرفته

کلا ژنتیک پیچیده هست....من پدر و مادری دیدم که هر دو ناشنوا بودن بچه مشکل نداشت...اونوقت من که مامان بابام مشکل نداشتن کم شنوا شدم...معلوم نیست چی به چیه...باید رفت پیش دکتر ژنتیک

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

اگر تو فامیلشون غیر از ایشون هست که ارثیه و امکانش هست ولی توکل برخدا، یکی از عمه های شوهرم دوتا از بچه هاش کرولالن، دیگه هیچکدومشون اینطوری نیست تو فامیل یعنی هیچ کس ارث نبرد. 

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀
وای بچه ها خیلی نگران شدم😔 مرسی از راهنماییتون

نگرانی نداره که...آدم بدون مشکل کجاست؟ اگه بقیه مواردش خوبه خب برو پیگیری کن

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
کلا ژنتیک پیچیده هست....من پدر و مادری دیدم که هر دو ناشنوا بودن بچه مشکل نداشت...اونوقت من که مامان ...

لابد مامان بابای شما مغلوب کم شنوایی رو داشتن، برای هنین به شما به ارث رسید

یه صلوات برا حاجتم بفرستید. هرکی فرستاد بگه منم براش میفرستم 
لابد مامان بابای شما مغلوب کم شنوایی رو داشتن، برای هنین به شما به ارث رسید

باید همین باشه یا شاید هم تو بچگی ام یه اتفاقی افتاده کسی نمیدونه...

من پدر عروسمون کرولال بود و نوه اشونم همینطور اما بچه برادرم هم میشنوه و هم حرف میزنه اگر غریبه اس همون فقط برید دکتر ژنتیک ولی اگر فامیله کلا از خیرش بگذره که ازدواج فامیلی به خاطر این مسائل اصلا خوب نیست بنظرن رو هم نمیخواد به بچه ایندت فکر کن بعدها اگر مشکلی پیش بیاد خودت عذاب وجدان میگیری پس الان بفکر باش

🥀‌‌⃤IF U SEE EVERYTHING beautiful, know that ur drunk