سلام. دوستان میشه صادقانه بگین اسم نیلماه قشنگه یا نه؟ به معنی ماه نیلگون هست. بچم بزرگ وشد از اسمش خوشش میاد یا دیگران مسخره میکنن؟ خیلی بدم میاد اگر اسمی بزارم دیگران بخوان مسخره کنن. توی دوران بزرگسالی برازنده یه خانم هست؟ خواهش میکنم نظر بدین. بین نیلا و نیلماه موندم اما الان خوندم که نیلا خیلی تکراری شده اسم خاص دوست دارم. اگر اسم قشنگی به ذهنتون میرسه ممنون میشم بگین.
نمیدونم چرا ..ولی نیلی و نیلا قشنگ تره ..بازم بچه خودتونه گلم ..هراسمی رو دوست دارین بزارین روی بچه تون :)
منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنمتا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:)از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره
نمیدونم چرا ..ولی نیلی و نیلا قشنگ تره ..بازم بچه خودتونه گلم ..هراسمی رو دوست دارین بزارین روی بچه ...
نیلا هم خیلی دوست دارم. الان تو نظر سنجیا کسای دیگه نگاه کردم اکثرا گفته بودن تکراری شده. البته من خودم تو اطرافیانم اصلا نشنیده بودم. واسه همین یکم دو دل شدم.
نیلا هم خیلی دوست دارم. الان تو نظر سنجیا کسای دیگه نگاه کردم اکثرا گفته بودن تکراری شده. البته من خ ...
عزیزم ب حرف دلت گوش کن ..هرچی دوست داری بزار ..وقتی خودت بخوای اسم دخترتو کم نمیگیرن ..مثلا من خودم بچه بودم بهم میگفتن فاطی..ولی الان ک بزرگ شدم بهشون گفتم نگن فاطی ..یا وقتی هم ک میگن جوابشونو نمیدم..یکی دوبار اسممو کم گرفتن باهاشون بحثم شد اخه گفته بودم نگن فاطی باز گفتن ..دست خودته ک اسمشو چجوری بگی مردم رو هم همونطوری عادت بدی
منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنمتا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:)از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره