2777
2789
عنوان

از هم جدا میخوابیم

820 بازدید | 57 پست

باشوهرم دعوامون شد سرهیچی منو زد هیچوقتم نمیخواد یه معذرت خواهی کوچیک بکنه تااز دل آدم دربیاد منم تصمیم گرفتم نرم سمتش آخه تاکی عقده ایم کرده چرا نباید بفهمه وقتی خطایی داره باید جبران کنه یه جوری

راه حلی ندارید چکار کنم این اخلاق گندش درست شه 

من خودم مقصر باشم میرم آشتی ولی اون اصلا دارم کلا ازش سرد میشم ازش بدم میاد 

کوردم زمانم کوردیه من خلکی کوردستانم ❤️  کاربر قدیمی هستم       لیداااا بودم    

وقنی مقصری ازش عذرخواهی کن

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هووووف .خیلی سخته .خیلی از خانمها دارن با زور زندگی رو میگذرونن و هیچ حسی ب همسر ندارن

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

زن وشوهر دعوا کنند .....

من گاهی دلباخته شوهرم هستم همش دلم میخواد بغلش کنم 

گاهی ازش بدم میاد ....البته دومی ضعیف تره 

منظورم اینه که حس ادم خیلی متغیره .خیلی دلواپس نباش درست میشه

اینجوری ممکنه ب مرور زمان برا خودتم سخت باشه به نظر من ب جای اینکارها سرد شو بهش ن ک کلا جدا کنی مثلا غذا درست میکنی برا اون نکش خودت جدا بخور یا باهاش حرف نزم زیاد اگه حرفیم خودش زد خیلی سرد و گوتاه جوابشو بده اکه خیلی ادم رو مخی باشه با اینکارها بعد دو سه روز نیاد التناست میکنه