2777
2789
عنوان

از هم جدا میخوابیم

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 57 پست
به جون تنها بچم کردم شاید باور نکنیدحتی مستقیم بهش گفتم راهی برام نمونده عقده ایم کرده داره نابودم م ...

جونتون سلامت

پس بهترین کار بی محلی و نادیده گرفتنشه

بعدا ک آشتی کردین بگین ازش دلخورین 

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری اینقدر روش باز شده که زده تو رو؟؟ بعد هیچ کاری نکردی؟  به نظرم باید میزدیش     ...

زدمش منم الانم اصلا نمیبینمش ولی خیلی سخته برام خیلی عذاب میکشم 

کوردم زمانم کوردیه من خلکی کوردستانم ❤️  کاربر قدیمی هستم       لیداااا بودم    
کلا من ک دیگه فک میکنم همچین آدمی وجود نداره 😎زندگیم خیلی بهتر شده دارم تو آرامش بچمو بزرگ میکنم قب ...

منم میخوام همین کارو بکنم فقط به خودمو بچم میرسم التماسم بکنه دیگه باهاش حرف نمیزنم چون تصویر بچم از جلو چشم نمیره نمیدونی چجوری داد میزدمامان جون گریه میکرد اومد هزار دفعه بوسم کرد دوسالو دوماهشه  یادش میفتم گریم میگیره 

گفتم چون جلو بچه اینکارو کردی نمیبخشمت خودت زندگیتو جهنم کردی

لعنتتتت ب شوهرر حالم از کلمش هم بهم میخوره من چهارماهمه باردارم بعد یک ماه و خورده ای هست با مامانم ...

خیلی بی درک شدن بخدا 

لعنتتتت ب شوهرر حالم از کلمش هم بهم میخوره من چهارماهمه باردارم بعد یک ماه و خورده ای هست با مامانم ...

عزیزم گریه نکن 

رحم کن به اون فرشته ی تو شکمت 

گناه داره 

اون الان خودشو از ترس و ناراحتی مچاله کرده داره عذاب می کشه😢😢

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
عزیزم درسته حق نداشته دست روت بلند کنه اما باید ببینی عادت داره به اینکتر با اینکه عصبیش کردی که کتک ...

خب آدم باید تو عصبانیت بتونه خودشو کنترل کنه بفهمه چکار داره میکنه یه ذره بحثمون شد اون حرف میزد منم گفتم مواظب باش چی داری میگی هرچی بگی همونوتحویل میگیری 

خب آدم باید تو عصبانیت بتونه خودشو کنترل کنه بفهمه چکار داره میکنه یه ذره بحثمون شد اون حرف میزد منم ...

عزیزم من و شما اینطوری فکر میکنیم که باید تو عصبانیت خودشونو کنترل کنن ولی واقعیت اینه که اقایون موقع عصبانیت اصلا به جوانب کارشون اصلا فکر نمیکنن.

ای کاش مردایی که نمیتونن درک کنن احساسات زنو نادیده میگیرن هیچوقت ازدواج نکنن .بدم میاد به زناشون زور میگن. امیدوارم مشکلت حل بشه عزیزم. اما سعی کن بهش بفهمونی که کارش اصلا درست نبوده تادیگه تکرارنکنه .ساده نگذر تا عادی بشه براش

عزیزم من و شما اینطوری فکر میکنیم که باید تو عصبانیت خودشونو کنترل کنن ولی واقعیت اینه که اقایون موق ...

دقیقا😔

شوهر منم خیلی زود عصبانی میشه خیلی سریع مثلا داریم حرف میزنیم فوری از جاش بلند میشه و بحث میکنه و چشماش قرمز میشه تو بحث میگه که میام میزنمت ولی تاحالا اینکارو نکرده یه بار خیلی جوابشو دادم خیلی هرچی گفت ۴تا گفتم ادامه میدادم احتمالش بود که بزنه ولی سکوت کردم البته ۳ روزم باهاش حرف نزدم خودش اومو منتکشی 

ای کاش مردایی که نمیتونن درک کنن احساسات زنو نادیده میگیرن هیچوقت ازدواج نکنن .بدم میاد به زناشون زو ...

فدات گلم. دیگه این بار تاادب نشه نمیتونم ببخشمش بخاطر بچم هم که شده باید بفهمه دیگه نباید تکرار کنه همش یادم میاد داغون میشم