2777
2789
عنوان

از هم جدا میخوابیم

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 57 پست
آخ از دست این شوهدای خاله زنک

خانوادشون بهشون یاد میدن وگرنه مرد خاله زنک نیس دهن بین خانوادشه .لعنت به خانواده هایی که همچین  بچه هایی روبجون یه خانواده دیگه میندازن 

شوهر منم خیلی زود عصبانی میشه خیلی سریع مثلا داریم حرف میزنیم فوری از جاش بلند میشه و بحث میکنه و چش ...

این عوضی باید بخاطر بچم ابنکارو نمیکرد که کرد خیلی از چشم افتاد

کوردم زمانم کوردیه من خلکی کوردستانم ❤️  کاربر قدیمی هستم       لیداااا بودم    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهاش قهر کن ولی یه سیاستایی هم داشته باش نزار همه چی عادی بشه و عادت کنه به جدایی و سردی 

تامیتونه خودشو میگیره براش مهم نیست میگیره میخوابه 

میره سرکار یه شب و روز خونه نیست وقتی برمیگرده نمیگه بزار اصلا بخاطر خودمم که شده تمومش کنم 

نمیدونی چقدر درکش میکردم چقد بهش میرسیدم وقتی برمیگشت بابچم میرفتیم پیشوازش نمیدونم الان چجوری تحمل میکنه 

فدات گلم. دیگه این بار تاادب نشه نمیتونم ببخشمش بخاطر بچم هم که شده باید بفهمه دیگه نباید تکرار کنه ...

آفرین .بچت باید ازتوکه مادرشی قوی بودنو یاد بگیره .پس محکم باشو ازحق خودت نگذر . همیشه کوتاه اومدن خودتو نابود میکنه فقط . همه تو زندگیهاشون بحثو دعوا دارن باید ببینی چطور مدیریت کنی تا اوضاع روحیت بهتر بشه . امیدوارم آرامش تمام زندگیو پر کنه 

عزیزم ی پیشنهاد میدم بخاطر خودت و زندگیت حتما این کارو بکن .کتاب مردان مریخی و زنان ونوسی و کتاب تغذیه مردان مریخی و زنان ونوسی رو بخر و حتما بخون خیلی کمکت می‌کنه تو رابطه و برخورد با شوهرت .مشکل ما خانوما اینه ک وقت صرف نمی‌کنیم اطلاعاتمون و ببریم بالا 

عزیزم ی پیشنهاد میدم بخاطر خودت و زندگیت حتما این کارو بکن .کتاب مردان مریخی و زنان ونوسی و کتاب تغذ ...

افرین عزیزم خیلی باهات موافقم من خودمم اوایل ازدواجم خیلی بحث داشتم سر چیزای الکی و بیخود ولی خب واقعیت اینه که مردا و زنا تو رفتار خیلی باهم تفاوت دارن وقتی این تفاوتارو بشناسی خیلی راحتر کنار میای با مشکلات.

عزیزم ی پیشنهاد میدم بخاطر خودت و زندگیت حتما این کارو بکن .کتاب مردان مریخی و زنان ونوسی و کتاب تغذ ...

ممنون عزیزدلم مردان مریخی و زنان ونوسی پی دی افش رو دارم ولی هنوز نخوندم حتما همین کارو میکنم