2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دستم کُنده جدیدا متوجه شدم هرکاری رو خیلی آهسته و با آرامش انجام میدم .

چیکار کنم اینجوری نباشم یکم فرز بشم؟

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
من دستم کُنده جدیدا متوجه شدم هرکاری رو خیلی آهسته و با آرامش انجام میدم .چیکار کنم اینجوری نباشم یک ...

اینکه تنبلی نیست... تنبلی یعنی اینکه راهی پیدا کنی که انجام ندی کلا تا مجبور نشی. یا دقیقه نود انجام بدی یا اصلا ندی

از صبج بیدار میشم ولو ام رو مبل ی ساعت آخر شوهرم نزریک بیاد شروع میکنم جمع و جور کردن

منم گهگاهی همینطورم ولی همیشه نهاگه ایم گوشی و خواب و تلویزیون بزاره  تمیز وزرنگم برای کار کردن

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
اما بعضی روزها انرژیم بالاست خونه ارو دسته گل میکنم

دقیقا... ولی برای من هرچی زمان میگذره اون‌ انرژی بالاهه دیرتر میاد. مثلا قبلا ماهی یبار میومد، بعد دوسه ماه یبار، حالا شاید سالی دوبار

فعلا الان که باردارم مجوز خوبی برا تنبلیم صادر شده کارای خونه رو شوهرم انجام میده ، قبل بارداری هم همین بودم کلا حوصله نداشتم پاشم خونه تمیز کنم یا حداقل به خودم برسم شوهرم خونه اومدنی دلش باز بشه ، ولی کثیف هم نیستما حسش بیاد پا میشم کار میکنم ولی عادت ندارم تو خونه آرایش کنم مثلا 

در مورد زندگیم هم هیچ پیشرفتی نکردم کنکور ندادم تلاشی برا شغل و دانشگاه رفتن نکردم ، تا چند سال راضی نمی‌شدم بچه بیارم همه اینا بخاطر اینه که از مسؤلیت و سختی کشیدن میترسم 

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
حالا ایشالا نی‌نی بیاد یه تحولی بده

فعععک نکنم 😂😂اون وقت خونمون داغون تر از الان ریخت و پاش میشه چون تا چند سال ریخت و پاش بچه هست 

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
فعععک نکنم 😂😂اون وقت خونمون داغون تر از الان ریخت و پاش میشه چون تا چند سال ریخت و پاش بچه هست

میدونی یه بچه زیاد ریخت و پاش نداره. من وقتی بچه‌ها یکی بودن هم وقت زیاد تر داشتم، هم خونه مرتب بود. اما وقتی دوتا شدن دیگه نه  انگار وقت دارم نه هیچی... نمیدونم چی شده که فقطم دلم میخواد بخوابم