2777
2789
عنوان

لطفا اگه میتونید کمکم کنید

5924 بازدید | 137 پست

سلام دوستان من از بچگی با فاصله زمانی طولانی توسط یکی از اعضای خانواده مورد آزار قرار میگیرم و هیچ وقت هم هیچی نتونستم بگم تا الان که داره بیست سالم میشه ادامه داشته شبا با ترس میخوابم و از اینکه یه شب خونه کمی خالی تر بشه خیلی میترسم افسردگی شدیدی گرفتم شبا با ترس میخوابم  

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش من واسه این مشکلم بعد از سالها تو نی نی سایت عضو شدم...حتی یه مدت در اتاق رو قفل میکردم افسردگی شدیدی گرفتم کارم همش شده گریه...خداروشکر تونستم با یه آدم امین سر بسته حرف بزنم تا بتونم از فکر خودکشی بیام بیرون خواهش میکنم کمکم کنید 

راستش من واسه این مشکلم بعد از سالها تو نی نی سایت عضو شدم...حتی یه مدت در اتاق رو قفل میکردم افسردگ ...

عزیزم واضح تر بگو تا کمکت کنیم البته اگ اذیت نمیشی

💮اللهم عجل الولیک الفرج💮                               ♡اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♡                
این چیزیه که واقعا اینجا مطرح کنی و راهنمایی بخوای؟؟شکایت باید بکنی

از اعضای خانوادم؟ که خون بپا شه آبرومون میره😢

راستش من واسه این مشکلم بعد از سالها تو نی نی سایت عضو شدم...حتی یه مدت در اتاق رو قفل میکردم افسردگ ...

چه نسبتی باهات داره

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992
از اعضای خانوادم؟ که خون بپا شه آبرومون میره😢

از خودت دفاع کن 🙄

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992

عزیزم خواهش میکنم با مادرت حرف بزن قبل از اینکه نابود بشی 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن