2777
2789

من؛ حامله هستم و از خانواده خودم هیچکس پیشم نیست خانواده همسرم هم باهاشون سنگین هستم چون وقتی بفهمن بهشون احتیاج داری اذیتت می کنن؛ مونده شوهرم که اونم فقط پول میخواد برا قسط و وام؛ همه ازم توقع دارن هیچکس هیچ کاری برام نمی کنه حتی تو این شرایط!! همه تنهاییم از فداکاری های بیش از حد خودمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلی دوست و همکار دارم ولی خیلی احساس تنهایی میکنم..انگار منتطر یه گمشده ایم که فقط اون تنهاییمو پر میکنه..‌‌‌

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

همه شرایط منو داری؟

اره تازه دوماه پیش کرونا هم گرفتم از اون موقع همش ضعف دارم اوایل بارداری ویار هم داشتم دارم میرم ۲۷ هفته هنوز یک کیلو هم اضافه نکردم

دخترمم ۳ سالشه بیچاره بازی میخواد نمیتونم

مامانم اینا هم که نگم دیگه

شوهرم هم حدود ۹ میاد تقریبا هرشب 

اره تازه دوماه پیش کرونا هم گرفتم از اون موقع همش ضعف دارم اوایل بارداری ویار هم داشتم دارم میرم ۲۷ ...

اگه آدم یه همسر خوب داشت همه اینا بگذر داشت ولی وقتی همسرت هم تنهات می‌ذاره اونوقت بد میشه

چرا بعضی از ما فقط باید تنها باشیم

من یه خواهر مجرد دارم هروقت بخوام بدم خونه مامانم اخم و تخم میکنه باهام بد حرف میزنه سر دخترم داد میزنه

من اونجا نرم کجا دارم برم

مادر شوهرم هم که بعد چند وقت رفتم‌خونشان شام  برامون نذاشته غذای مونده تو یخچال آورد 

اره تازه دوماه پیش کرونا هم گرفتم از اون موقع همش ضعف دارم اوایل بارداری ویار هم داشتم دارم میرم ۲۷ ...

عزیزم سلام 

اتفاقی دیدم نوشتی کرونا گرفتی

من پنجم زایمان کردم تست کرونا دادم منفی بود

هشت روز پیش همسرم تست کرونا داد مثبت شد پشت سرش منم دادم مثبت شدم

من بچه ام ۱۴ روزشه سپردمش دست یکی از اقوام خیلی ناراحتم 

شما پی سی ار رو کی تکرار کردی منفی بشه؟ 

من چیکار کنم بچم گناه داره 

دکتر گفت چون ضعیف به دنیا اومد و خوب نبود رشدش فقط روزی یکی دوبار برا شیر دادن بیاد پیشم

شرمنده فامیل شدم بچم الاخون والاخونه 

تورو خدا اگر میدونی جواب بده من کی پی سی ار بدم منفی بشه بچمو بگیرم تو پر و بال خودم