2777
2789

منم لایک پلیز

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉

روغن پارگیل شب ها ماساژ بدید صورتتون رو

من قراره یه دختر همه چی تموم خوشحال باشم.   الان90کیلوام،ولی قراره:60کیلو بشم!        قراره اونی که دلم می خواد بپوشم نه اونی که اندازمه!  شروع چالش بامداد خمار:1400/4/22 وزن شروع 90* هدف ماه تیر:87 *هدف مرداد ماه:84 * هدف شهریور ماه79 * هدف مهرماه: ۷۵ * هدف آبان ماه: 70 * هدف آذر ماه:66 * هدف دی ماه:63 من می تونم یه بار تونستم دوباره هم می تونم!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنام خدا

من از صابون ان جی استفاده میکنم وخیلی راضیم.از موقعی که باردار شدم و زایمان کردم پوستم عالی شده نمیدونم چرا

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 
بنام خدا من از صابون ان جی استفاده میکنم وخیلی راضیم.از موقعی که باردار شدم و زایمان کردم پوستم عال ...

صابون که میگن بده!

من قراره یه دختر همه چی تموم خوشحال باشم.   الان90کیلوام،ولی قراره:60کیلو بشم!        قراره اونی که دلم می خواد بپوشم نه اونی که اندازمه!  شروع چالش بامداد خمار:1400/4/22 وزن شروع 90* هدف ماه تیر:87 *هدف مرداد ماه:84 * هدف شهریور ماه79 * هدف مهرماه: ۷۵ * هدف آبان ماه: 70 * هدف آذر ماه:66 * هدف دی ماه:63 من می تونم یه بار تونستم دوباره هم می تونم!!!!
بنام خدا من از صابون ان جی استفاده میکنم وخیلی راضیم.از موقعی که باردار شدم و زایمان کردم پوستم عال ...

نی نی عجب خیری بهت رسونده 

من صابون ان جی زدم جز خشکی بیش از حد چیزی بهم نرسید 

هیچ چیز همیشگی نیس 🤍
صابون که میگن بده!

من که چند ساله استفاده کردم راضیم

ن تنها من بلکه فامیل و دوستام

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 
نی نی عجب خیری بهت رسونده  من صابون ان جی زدم جز خشکی بیش از حد چیزی بهم نرسید

خب شاید پوستت خشکه .من پوستم چربه.بعدشم باید مخصوص پوست خودتو بگیری گلم.اره بچم فداش شم