2777
2789
عنوان

اوايل بارداري و شياف فميناژست

57 بازدید | 8 پست

من كمر درد و زير دل درد دارم ماه هاي اولم هست دكتر بهم شياف فميناژست داده ، واژينال هست ! كسي هست كه استفاده كرده باشه؟؟ براي جنين ضرر نداره؟ 

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))

نه عزیزم اگه ضرر داشت نمینوشت من نداشتم ولی میدونم این شیافا  برای جلوگیری از سقط و حفظ جنینه

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم اگه ضرر داشت نمینوشت من نداشتم ولی میدونم این شیافا  برای جلوگیری از سقط و حفظ جنینه

آره ميدونم مادر شوهرم تو دلمو خالي كرده 🙁🙁 ميگه براي جنين ضرر نداشته باشه ، از يك طرف هم دكتر برام ٢٠٠ نوشته بود داروخانه نداشت ١٠٠ داد شبي ٢ تا ميذارم اذيت ميشم ☹️☹️

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))
اتفاقا برا این بهت داده ک جا جنینت محکم شه

چه خوب . فقط اينكه دكتر ٢٠٠ نوشته بود ولي داروخانه نداشت الان دوتا ١٠٠ ميذارم شبا اذيت ميشم ☹️

آره ميدونم مادر شوهرم تو دلمو خالي كرده 🙁🙁 ميگه براي جنين ضرر نداشته باشه ، از يك طرف هم دكتر برام ...

نه نگران نباش 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
اشکال نداره جلدشون بنفش نیست؟؟

نه شبيه قرص گرد هست و جلدش شبيه جلد قرص معمولي هست