2777
2789
عنوان

یخچال فریزر اسنوا

392 بازدید | 15 پست

سلام خانوما کسی یخچال فریزر اسنوا داره ازی پهنا؟

چند روزی بود ک همه چیز داخل یخچالش یخ میزد درجشم ک پایین بالا میکردم فایده ای نداشت.الان دوسه روزیه ک کلا ارور میده.شمامیدونید مشکلش چی هس؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا ما ارور میداد 

بردیمش نمایندگی یخچال ب این گندگی رو 😑

یه برد کوچیک سوختع بود عوض کرد 

شما زنگ بزن بیاد همونجا ببینه

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤
برا ما ارور میداد  بردیمش نمایندگی یخچال ب این گندگی رو 😑 یه برد کوچیک سوختع بود عوض کرد&nbs ...

تاحالا هزار بار زنگ زدیم اومدن کلیم پول گرفتن بعد با پرویی تمام میگن ببرین یخچال ساز ما بلدنیسیم.میبریم یخچالساز میگه ببرین نمایندگی

سه چهار سالی میشه

اخه منم میخواسم بخرم هنوز دارم تحقیق میکنم یکی از خانمها میگف از زیر یخسازش اب میده برای شماهم اینطوره؟؟

دوستاي خوبم برام دعاكنيد تا مشكلم حل بشه🥰🌺
اخه منم میخواسم بخرم هنوز دارم تحقیق میکنم یکی از خانمها میگف از زیر یخسازش اب میده برای شماهم اینطو ...

من دارم اب میداد اولش زنگ زدم نمایندگی اومد سریع درست کرد پولم نگرفت چون گارانتی داشت رفت

[QUOTE=163408595]حیف ک گرونه وگرنه ی خارجیشو میگرفتم خودمو راحت میکردم.همش میگن کالای ایرانی خوبه بخرین.اینم نتیجش[/QUOT

برا ما حدود10ساله داریمش خوبه ها.

فقط همین نمایندگیش واقعا افتضاحه 

این نمایندگی گف بیارین من نمیام

بعد گفته بود باید بمونه 24ساعت و گفته بود400.

دوسال پیش .عیب شم درست نمیگف .پرسو جو کردیم یخچال ساز آشنا باورت نمیشه اون برد 50 بود عوض کرد با دستمزد 

تازه قطعه دسته دومش رو هم داده بود ک بفهمیم چی عوض کرده 

خدماتش واقعا بده

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤