2777
2789
عنوان

افسردگی شدید و تاثیراتش

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 65 پست
شماهم مثل من بود علائمت؟😔یعنی تو دوره افسردگی عادیه که علاقه نسبت به زندگی زناشویی و شوهرتو ازدست ب ...

آره عادیه افسردگی خوب میشه با دارو نگرا نباش ولی داروهاتواصلا قط نکن کاش بیماری مم افسردگی بود نه این پانیک لعنتی که نمیدونم خوب میشه با دارو یا ن

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین
منم خیلی به شوهرم وابسته بودم😔😔دلم واسه اون روزام تنگ شده چقد حالم خوب بود خدااا😔😔

خب چرا براش کاری نمیکنی؟ چرا میای نینی سایت؟ اینجا دوا نداره واست

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک کلا زدم ب بیخیالی هیچ کاری نمیتونم بکنم الان دو هفته اس هر روز میگم برم کمک مامانم نمیتونم

بیخیالی؟من نمیتونم😔وقتی میبینم شوهرم انقد دوسم داره اینهمه بهم محبت میکنه هرچی بگم نه نمیگه حالم بدترمیشه😔😔میگم خدایا چقد من بی وفام که جواب خوبیاشو با بی حسی میدم و فقط وانمود میکنم که مثه قبلا دوستش داشتم و از کنارش بودن لذت میبرم😔😢😢

آره عادیه افسردگی خوب میشه با دارو نگرا نباش ولی داروهاتواصلا قط نکن کاش بیماری مم افسردگی بود نه ای ...

پانیک با روان درمانی سریع تر و بهتر درمان میشه 

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...
پانیک با روان درمانی سریع تر و بهتر درمان میشه 

یعنی بدون دارو خوب میشه فک نکنم وضع من خیلی وخیمه باهاش فوبیا هم گرفتم ناامیدم از خوب شدن

یعنی بدون دارو خوب میشه فک نکنم وضع من خیلی وخیمه باهاش فوبیا هم گرفتم ناامیدم از خوب شدن

فوبیا چی؟من ی مدت فوبیاتنهاموندن گرفته بودم تنها میموندم توخونم میمردم از ترس بی دلیل استرس تپش قلب

فوبیا چی؟من ی مدت فوبیاتنهاموندن گرفته بودم تنها میموندم توخونم میمردم از ترس بی دلیل استرس تپش قلب

من فوبیا فشار خون گرفتم خیلی بده میدونمم آخرش منو به کشتن میده بچم که سقط شد برا عمل کورتاژ رفتم دکتر بیهوش اونموقع برا دفع بقایاش گرمیجات و دارو خیلی خورده بودم که دفع نشد دکتر که فشارمو گرفت گرفت فشارت بتلاس برو ی هفته دارو مصرف کن دوباره بیا اینکارو کردمولی بازم بالا بود اخرش گفت فایده نداره فردا بیا بخواب برا عمل فهمیدم من از ترس فشارم میره بالا جرات ندارم برا ی مریضی ساده برم دکتر همین که دستگاه فشار ببینم میترسم من خیلی بدبختم عزیزم برو خدا رو شکر کن حال و روزت عین من نیس