2777
2789
عنوان

افسردگی شدید و تاثیراتش

800 بازدید | 65 پست

خانومای متاهلی که (بی دلیل) افسردگی شدید رو تجربه کردین لطفا بیاین بگین چه علائمی داشتین من بی دلیل افسرده شدم بعداز افسرده شدنم الان ی جوری شدم که دیگه علاقه ای به شوهرم ندارم جاییم باهاش برم لذت نمیبرم خونم زندگیم حالمو بدمیکنه صبح میبینم ی روز دیگه رو شروع کردم حالم بد میشه دلم خونه خودمو نمیخواد همش دوس دارم بزارمو برم😢

لطفااااا اگه کسی از خانومایی که افسردگی شدید رو تجربه و همینطور این حالو بیاین بگین واسه درمانتون چیکارکردین😢😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بعضیا میگن دارو معتادی میاره نمیدونم عوارض داره خوب نیس بین دوراهیم

مثل اینه که بخوای بیماری قلبی با درمان خونگی خوب کنی!!!   نمی شه!!!  چند سال عمرت هم تو افسردگی می گذره و ممکنه زندگیت از هم بپاشه چون دلت نمی خواد قرص بخوری!!!!!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

من داشتم درمان کردم بعد ۶ ۷ سال الان پانیک گرفتم هی باهاش جنگیدم که نرم دکتر داروهاشون خواب آوره ولی دیگه کم آوردم نمیتونم تحمل کنم همین ی ساعت پیش داشتم میمردم تایپکم زدم وای چ حال بدی بود مرگمه میاد و میره

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین
یهو اینجور شدین، ازقبل دلیل نداشتین، ناراحتی، فکری راجب مسئله ای

اره عزیزم یهو اینطور شدم اصلا همه چی خیلی بود مثه بقیه روزا غذا پختم باشوهرم خوردیم شوهرم رف سرکار یهویی دیدم حالم از همه چیز به هم میخوره فقط دلم میخواس خودکشی کنم از قبل نه هیچ ناراحتی نداشتم ولی همیشه ترس از دادن داشتم شوهرم خیلی ادم خوبیه انقد بهم محبت میکنه حد نداره تمام وقتشو همش سعی میکنه بامن بگذورنه اما نمیدونم براچی اینطوری شدم یهو😔😔😔

مثل اینه که بخوای بیماری قلبی با درمان خونگی خوب کنی!!!   نمی شه!!!  چند سال عمرت هم ...

زندگیم همین الانشم خودم دارم با دستای خودم بااین حالم خراب میکنم اصلا تنها نمیتونم بمونم توخونه خودم هرروز میرم خونه مامانم تا شب شوهرم بیاد دنبالم الان حدودا یک یا دوماهه تو خونه خودم ی شام درست نکردم ناهارو که میخورم میرم خونه مامانم😔😔اما خو هنوز به شوهرم نگفتم حالم انقد بده سعی میکنم مثل قبلا باشم اما باز وقتی بهم نزدیک میشه دوس دارم از خودم دورش کنم

اخه بعضیا میگن دارو معتادی میاره نمیدونم عوارض داره خوب نیس بین دوراهیم

عزیزم این چه حرفیه. اعتیاد چی؟!! مردم چرت زیاد میگن. علاج افسردگی دارو و روانشناس بالینی خوب هست

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...
من داشتم درمان کردم بعد ۶ ۷ سال الان پانیک گرفتم هی باهاش جنگیدم که نرم دکتر داروهاشون خواب آوره ولی ...

شماهم مثل من بود علائمت؟😔یعنی تو دوره افسردگی عادیه که علاقه نسبت به زندگی زناشویی و شوهرتو ازدست بدی؟🙁🙁

عوارضشو میشه کنترل کرد اگه از دکترت بخای کمکت میکنه ک‌اعتیاد پیدا نکنی ب داروها

اصلاً دیده نشده کسی به داروی ضد افسردگی معتاد شه🙄

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...