الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هفته دهمي؟ علايم ديگه اي داري من بعضي وقتا خيلي كم اينجور ميشه معده ام
اری عزیزم هفته دهم ولی اکثر موقع چیزای سرد میخورم حالت تهوع معدم سنگین میشه حابت ناخوشی بهم دست میده عللخصوص شبها قبلا دکترم گفته بود زنجبیل با عسل بخورم ولی الان که دیابت بارداری وتیروئد دارم گفته نخور ولی خیلی خوب تاثیر داشت واقعا
من اگه غذا بخورم و بعدش زود بخوابم بعداز بيدارشدن اينطور ميشم واقعا هم اذيت كننده س علايم ديگه ات چ ...
من بااینکه میدونم نباید زود بعد غذا بخوابم ولی نمیشه یک کم بنشینم یا راه برم اینقد خسته میشم باید هرچه زودتر بخوابم بعدغذا که حتما میخوابم غیر قابل کنترل 😕😔 بعد اینکه علاییم گفتی شبها یجور ناراحتم انگار ۷ ماه اینا باردارم به هر پهلو که میخوابم راحت نیستم درکل شبها حالم خوب نیست روزها بهترم
عرق نعنا رو کلا یادمه زیاد میخوردم خوب بود، اما اواخر بارداریم بشدت گرمم میشد با اینکه فصل سرد سال بودم، بعدا فهمیدم اواخر بارداری باید کاسنی بخورید تا بچه زردی هم نگیره