2777
2789
عنوان

سردی معده دربارداری

3587 بازدید | 11 پست

من تو۴ماهم ازوقتی باردارشدم معدم خیلی حساس شده. شیر ، خیار ،عدس و...چیزای سرد ک میخورم کلا بهم میریزم حالت تهوع میگیرم.هنو جنسیت بچمو نمیدونم.بنظرتون چکارکنم ؟ اکثر غذاها ام سردیجاته.کیا اینجوری بودن جنسیت بچشون چی بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته دهمي؟ علايم ديگه اي داري من بعضي وقتا خيلي كم اينجور ميشه معده ام

اری عزیزم هفته دهم ولی اکثر موقع چیزای سرد میخورم حالت تهوع معدم سنگین میشه حابت ناخوشی بهم دست میده عللخصوص شبها قبلا دکترم گفته بود زنجبیل با عسل بخورم ولی الان که دیابت بارداری وتیروئد دارم گفته نخور  ولی خیلی خوب تاثیر داشت واقعا

اری عزیزم هفته دهم ولی اکثر موقع چیزای سرد میخورم حالت تهوع معدم سنگین میشه حابت ناخوشی بهم دست میده ...

من اگه غذا بخورم و بعدش زود بخوابم بعداز بيدارشدن اينطور ميشم واقعا هم اذيت كننده س

علايم ديگه ات چيه؟

خدايا تمام اميد من تويي.. فقط از تو ميخوام...
من اگه غذا بخورم و بعدش زود بخوابم بعداز بيدارشدن اينطور ميشم واقعا هم اذيت كننده س علايم ديگه ات چ ...

من بااینکه میدونم نباید زود بعد غذا بخوابم ولی نمیشه یک کم بنشینم یا راه برم اینقد خسته میشم باید هرچه زودتر بخوابم بعدغذا که حتما میخوابم غیر قابل کنترل 😕😔 بعد اینکه علاییم گفتی شبها یجور ناراحتم انگار ۷ ماه اینا باردارم به هر پهلو که میخوابم راحت نیستم درکل شبها حالم خوب نیست روزها بهترم

من بااینکه میدونم نباید زود بعد غذا بخوابم ولی نمیشه یک کم بنشینم یا راه برم اینقد خسته میشم باید هر ...

شكمت بزرگ شده ؟

برآمدگي زده؟

اری شکمم کمی گنده شده ناراحتت کننده ی مقدار  شما چه علاییم ها ومثل من شکمت بزرگتر ازقبل شده یاخ ...

من نميدونم راستش زيادم بزرگ نشده انگار

ولي يه برآمدگي دارم

علايم ديگه سينه درد كم و نفخ كم ديگه ندارم همش ميگم علايمم فقط هميناس بچه ام خوب رشد كرده

عرق نعنا رو کلا یادمه زیاد میخوردم خوب بود، اما اواخر بارداریم بشدت گرمم میشد با اینکه فصل سرد سال بودم، بعدا فهمیدم اواخر بارداری باید کاسنی بخورید تا بچه زردی هم نگیره