2777
2789
عنوان

لطفا درمورد خط چشمم کمک کنید

141 بازدید | 18 پست

سلام خانما شبتون به خیر

من کلا اهل آرایش نیستم اما چند وقتیه یه خط چشم گرفتم که باهاش تمرین کنم  درشو که باز می کنم و می کشم بعد از مثلا یک دقیقه که درش بازه انگار خشک میشه. دیگه هرچی اون فرچه اش(؟) رو می کنم توش خشک بیرون میاد. خط چشمم هم ضد آبه. شما می دونید مشکلش از چیه؟

کاش دست دوستی هرگز نمیدادی به من/آرزوی وصل از بیم جدایی بهتر است

پاریس خوبه فقط

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا پاریسه

اخه پاریس زد اب نیس🙄

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉

شاید بهم انداختن

حتما

نمی دونم   پاریسه از وقتی گرفتمش همین جوره

پاریس ضد اب نداره این یک،دو فرچه ای خوبه ماژیکی بدرد نمیخوره

من اصولا گاش استفاده میکردم که اونم به لطف تحریما یا نیس یا خداتومن شده😑😐

الان یه چی گرفتم ۳۰تومن خوبه بد نیس ولی بازم رنگ و ظرافت گاش رو نداره

صد در صد خط چشمی که گرفتی یا مورد داره یا از اینایی که ارزون میدن در عوض مایع توش رو کم میکنن

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
پاریس ضد اب نداره این یک،دو فرچه ای خوبه ماژیکی بدرد نمیخوره من اصولا گاش استفاده میکردم که اونم به ...

ممنون عزیزم که گفتی، اینم فرچه ای هست و حقیقتش ۴۰ تومن شد. میشه لطف کنی اسم اونی که الان داریو بهم بگی؟    

کاش دست دوستی هرگز نمیدادی به من/آرزوی وصل از بیم جدایی بهتر است