2777
2789
عنوان

بت خانواده همسر را بشکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 317279 بازدید | 1712 پست
یه چیزی به تازگی نظرم رو جلب کرده.  از وقتی که سعی میکنم تا جایی که میشه اسم خانواده همسر ر ...

دقیقا 👏👏👏👏👏👏👏👏

خیلی نکته جالی بود .و چقدر من تلاش کردم به خانمها این را بگم .شما دقیقا متوجه ش شدین و میتونین رشد زیادی بکنین تو زندگی تون ...

این نکته که فرمودین :ما چقدر شوهرها را حساس میکنیم با گلایه و حرفامون!

برای همین همیشه فیدبک شوهرها بلعکسه .یعنی جبهه گیری میکنن .

مثلا تصور کنین همسرتون بفهمه شما نیت خیری دارید در مورد خانواده ش .بدخواه و حسود و کنایه زننده نیستین ...

این خیلی به روند رشد و بهبود روابط تون کمک میکنه .حتی مردان ممکنه اونقدر دیگه به زن شون اعتماد کنن که راحت درد و دل های  خصوصی از خانواده شونم پیش زن شون بگن  (البته بی سیاستی شون میشه که مهم نیست 😂 )...

من تو دوران عقد برام این اتفاق افتاد و هنوزم هست ....

همسرم در مورد خواهرشوهرم و رفتارهای اشتباه ایشون و یا زن داداشش  برام میگفت راحت .... میدونست من آتو نمیگیرم . سرکوفت نمیدم .خبرچینی نمیکنم ...

ما خانمها فکر میکنیم مدام باید عین دارکوب بریم بکوبیم به مخ شوهرمون تا متوجه بشه که فلانی حسوده ؛ فلانی بدخواهه و  ... 

خیلی از این اثبات ها با صبوری و با رفتار صحیح به دست میاد خودش ... 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام دوستان  سریال در پناه تو رو یادتون هست  یادتونه مریم افشار از دست مادرشوهر و شوهرش ...

چه قشنگ تحلیل کردین ...نگاه تون جالب بود بعد از این همه سال👌👌👌👏👏👏

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیزی به تازگی نظرم رو جلب کرده.  از وقتی که سعی میکنم تا جایی که میشه اسم خانواده همسر ر ...

تصحیح کنم خطوط اول و دوم کامنت قبلم را.

فکر میکنم منظورم به درستی ارسال نشده .....

شما دقیقا تو زندگی خودتون این نکته را کشف کردین ... 

منم خیلی تو خصوصی دوست دارم کاربرها متوجه بشن .فکر میکنم فن بیانم خوب  نبوده...شما خوب نوشتین 👌

چه قشنگ تحلیل کردین ...نگاه تون جالب بود بعد از این همه سال👌👌👌👏👏👏

ممنون عزیزم 🙏🙏🙏🌹🌹🌹

از بانو آرتمیس یاد گرفتم از این به بعد جور دیگه ای به دنیا و اطرافم نگاه کنم 

ایشون قبلاً سریال پدر سالار رو تحلیل کرده بودن 

یادم اومد سریال در پناه تو هم خیلی روابط خانوادگی درونش وجود داشت که متاسفانه تا حالا از این دید بهش نگاه نکرده بودم عزیزم 

یکی از مشکلات من و خیلی از دوستان اینه که با دقت به رفتاری‌های اطرافیان و فیلمها نگاه نکردیم و از دیگران درس زندگی نگرفتیم متاسفانه 

از این به بعد. می‌خوام دقت کنم رو مسایل انشالله 💪💪💪💪

سلام دوستای گلم من متاسفانه رمز کاربری قدیمیمو ندارم و مجبور شدم یه کاربری جدید درست کنم 

با همه تاپیک های آرتمیس عزیز همراه بودم شیفته رفتار و منش بینقصشون هستم و فقط خواستم تشکر کنم بابت درس های زندگی که بدون هیچ منتی در اختیار مامیذاره اینا همشون تجارب زندگیه که تو هیچ کتابی نیست من دوساله که دارم پیگیری میکنم و واقعا تغییر کردم و بهتر شدم و چقدر خوشحالم که خانمهایی مثل بیتا جان رو میبینم که از اول همراهشون بودم و شاهد رشد و بالندگیشون هستم و افتخار میکنم به وجود زنان قدرتمندی در سرزمینم بانوجان شاد و خوشحال باشی این دعای همیشگی من برای شماست ❤

آره، واکنش بدی نشون میداد 😬 بانو هم ی جا گفتن اگه میخواین از همسرتون یک دشمن خونی بسازید از خانواد ...

همسرم اصلا به من محبت کلامی نداره اما به مادرش وحشتناک محبت کلامی میکنه 

امروز شدید بحثمون شده 

احساس میکنم خدا منو ول کرده 

وگرنه اینو قسمت من نمیکرد من خیلی تنها موندم خیلیییی 

خودشم الفاظی که واسه مادرش استفاده میکنه مختص اونه به هیچکس نمیکه

اونقد از ازدواجم پشیمونم که آرزوی مرگش رو دارم .من چقد خودسازی کنم هیچ مشکلم حل نمیشه چون از خداشع ولش کنم بره سمت مادرش 

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...
دقیقا 👏👏👏👏👏👏👏👏 خیلی نکته جالی بود .و چقدر من تلاش کردم به خانمها این را بگم .شما دقیقا متوج ...

عزیزم خانواده شوهر اگه بشدت ازبدگویی کنن چی 

کوچک ترین حرف و حرکت منو گزارش میدن چیزی نمیگم من پیش همسرم خراب میشم 

خودشم با شوهری که و عاشق مادرشه باید چجور رفتار کرد ؟ اون محبت های کلامی داره به مادرش اما یع من هیچ محبتی نداره هیچ فکر میکنه همین که هزینه زندگیم رو میده کافیه و از سرمم زیادیه

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...

farsse.co@

مدرسه آداب معاشرت ایرانی

اسم مدرس فرنو. 

دوستان علاقمندبه دیدن نمونه عینی یک زن اصیل وبااتیکت این پیج بالا رومن  مدتهاست دنبال میکنم 

وواقعا انرژی های زنانه رودرمن بیدارکرده ورشدداده

ویدیوهای زیادی داره درباره آداب پوشش صحیح

نشستن صحیح ووو. 

درواقع شهرزاد هم وقتی الان بیشتردقت میکنم این آداب اتیکت روتورفتارش داره. ولی تواین پیج آموزشی راجع به این مسایل صحبت شده.

نکته جالب این پیج که منو درخودش موندگارکرد

بااصالت بودن  خوداین خانم فرنوهست واینکه تاکیددارن

زن بودن وشیک بودن هیچ ربطی به مایه داربودن نداره. 

واین دومقوله رادرکنارهم میشه رشدداد. 

این حرفش باعث شد ازآوردن بهونه که من الان هنوز اونقدرثزوتمندنیستم که بتونم فلان رفتاروکنم یافلان جورلباس بپوشم نجات داد. 

این آداب البته به مروردرذهن ورفتارانسان شکل میگیره

من که خیلی زمان بردوهنوزم داره میبره که بتونم این مسایل روواقعادرخودم نهادینه کنم.به هیچ متن یا موضوعی نمیتونیم یبارمصرف نگاه کنیم وباید چندماه زمان بزاریم. 

شکرت خداجون

مساله دیگه که بذهنم رسید دوستان

این تفکرکه من بااین مردحروم شدم

کاش بافلان خواستگارازدواج میکردم

یک ترمز بسیارقوی هست برای رشدما. اصلا نمیزاره یکذره به جلوبریم.تمام دعواهای زن وشوهری دوطرفه اس.یه سرش ماهستیم. 

دوستان اشتباه نکنید وازاسم تاپیک های بانوارتمیس

اشتباه برداشت نکنید که آی من بدبخت شدم ووو. 

چون نکته اصلی همیشه توصحبتهاشون این بوده که

خودتونوتغییربدید وتمرکز روی قوی شدن خودتون باشه. 

اتفاقا این تفکرغلطه که من بافلان خواستگاردیگه خوشبختترمیشدم. دوستی گفتن مشاوربهشون گفته

توباهررررکس دیگه ازدواج میکردی همین مشکلات برات پیش میومد.واقعااون مشاوردرست گفته. 

مشکلات منم توزندگی کم نبود درجریانید. 

امایکبارهم فکرنکردم اگربافلان کس ازدواج میکردم

الان این مشکلاتونداشتم. چون به این جارسیدم که

شخصیت من باهمه تله ها وطرحواره هایی که دارم

اگر بهترین کیس روهم انتخاب میکرد بازاین مشکلات به گونه ای دیگه ولی باهمین موضوعات برام رخ میداد. 

یعنی شرایط طلاقوداشتم امافکرکردم منی که فلان تله رودارم باهرکس دیگه برم این بارکه رودوشم هست روهم باخودم میبرم. وقرارنیست باطلاق معجزه رخ بده توحال من. 

پس بجای عوض کردن شوهر تله مودرمان کردم. 

خلاصه اینکه اول سعی کنید شخصیتتونوقوی کنید. 

به طبع اون اگردیدید واقعا همسرتون مردزندگی نیست بعدبگیدمن حروم شدم. 

شکرت خداجون
مساله دیگه که بذهنم رسید دوستان این تفکرکه من بااین مردحروم شدم کاش بافلان خواستگارازدواج می ...

عزیزم درمورد تله ها و طرحواره های شخصیتی چطور میتونیم بیشتر بخونیم؟؟کتاب خاصی داره؟

از امروز پا در مسیر تغییر گذاشتم .خدایا خودت کمکم کن . دلم میخواد یه زن قوی بشم ک هیچ چیز و هیچ‌کس نتونه آزارش بده . یه زن شاد و پرانرژی .. اگه امضامو خوندی و مایل بودی یه صلوات برام بفرست تا به این خواسته بزرگم برسم .😘خدایا کمکم کن تو این مسیر ثابت قدم باشم .🙏 ۱۸ آذرماه ۱۳۹۹