2777
2789
عنوان

بت خانواده همسر را بشکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 317369 بازدید | 1712 پست
سلام عزیزم. مشکل دیگران نیستند. مشکل خود ناآگاه مون هست. ما باید از ناآگاهی متنفر بشیم. از دست ه ...

آره مشکل از خودم بود 😫😫😫

از بس سرم تو درس و کتاب بود یکم به رفتار دیگران نگاه نکردم ،یکم دقت نکردم ،سیاست یاد نگرفتم 

البته باید بگم ۵ نفری که تو زندگیم رو من تاثیر گذار بودند هم متاسفانه زیاد سیاست بلد نبودن 😕😕😕

شایدم اون زمان که ما کودک بودیم اکثریت خانومها صاف و ساده بودن ،ولی الان دوره و زمونه خیلی عوض شده 🤔🤔

مشاور هم به من گفت تو با هر کس دیگه هم که ازدواج میکردی همین مشکلات رو داشتی 😭😭😭

چون مشکل ناآگاهی خود من بود نه دیگران 🤕😤😭

درسته از  این آدمهای پررو همه جا هست،باید آگاهیم رو ببرم بالا و نحوه برخورد باهاشون رو یاد بگیرم 👌👌👌

همش میترسم باز به سبک قدیمم برگردم و نکاتی که یادگرفتم یادم بره 😟😟😟

ممنون از پاسختون بانو 🙏🌹🌹🌹🌹🌹

سلام عزیزم. مشکل دیگران نیستند. مشکل خود ناآگاه مون هست. ما باید از ناآگاهی متنفر بشیم. از دست ه ...

منظورتون از دستهایی که ما رو در جهل نگهداشته چی هست ؟؟

یعنی همسرمون ما رو در ناآگاهی نگهداشته که ما اینجوری مورد استثمار خودش و خانوادش قرار بگیریم 

یا خانواده ی خودمون بودن که ما رو خیلی ساده بار آوردن 

ببخشید اینقدر سوال میپرسم ،واقعا ذهنم درگیر شده رو این مسیله 🤔🤔🤔

می‌خوام ریشه نام آگاهیم و مورد استثمار واقع شدنم رو بسوزونم 😠😠😠

دیگه نمی‌خوام حتی دقایقی به اون جهل و حس بدی که داشتم برگردم 😠😠

من باید قوی باشم تا بتونم موفق بشم 💪💪

و قدرت فقط از آگاهی بدست میاد 💪💪💪💪

بازم ممنون بانو ،تاپیکهاتون برای من عالی هست عالی 🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تشکر از دوستان و بانو ارتمیس عزیز اومدم یه مطلبی بگم اگه میخواهید این بت هارو بشکنید میتونید اول از دفتر تلفن گوشیتون شروع کنید غریبه هایی که مثل خواهر وشوهر و.... که اسمشونو با فلانی جون سیو کردیم یا اگر کاری باهاشون نداریم از مخاطباتون پاک واگرم میخواهید شمارشونو داشته باشید که فلانی جونو تبدیل کنید به اسم و فامیلش دلیلی نداره بت کنیمو اسمشو یه چیز دیگه سیو داشته باشیم من امتحان کردم بتم شکست شمام امتحان کنید بازم تشکر میکنم از بانو ارتمیس عزیز

عزیزم شما متنی ، راهی چیزی به ذهنتون‌میرسه که از الان من روش‌کار کنم؟؟که بعدا بچم که از نظر وابستگی ...

ببخشید عزیزم قصد جسارت ندارم با جوابم شاید بتونم کمکی کنم

نمیدونم کجا بود ک خوندم شخصی گفته بود از بس از کودکی خونه مامان بزرگم بودم دیگه احساسی ب مادر خودم نداشتم  این ی زنگ خطره  

شما هم ان شاءالله نباید بزاری ب این مرحله برسه

بنظرم با بچه ات بازی کن کنارش باش تا حس خوشحالی در کنار شما رو ب هرچیزی ترجیح بده و اینکه ی کم کم ک بزرگتر شد باهاش بازی کن و در قالب بازی براش جا بنداز هر مسئله ای رو ک میخوای و آموزش رو با خنده و شوخی و بازی همراه کن

و برای همراه کردن همسرتون تو این قضیه متن سازی کنید مثلا برید تحقیق کنید ببینید جداکردن بچه از مادر چ مضراتی داره و بعد ب همسرتون بگید وای ی چیز جالب خوندم بیا برات بگم شروع کنید با آب و تاب از مضراتش بگید ولی غیر مستقیم ک نفهمه منظورش خانواده اش هست

مثلا از الان من ب شوهرم گفتم هرکس بچه دار میشه باید مسئولیت بچه اش رو ب عهده بگیره معنی نداره ک من بخوام بچه ام برای اینکه راحت تر باشم هی بفرستم خونه این واون(من ک اینکارو نمیکنم ولی اینطوری گفتم ک بطور نامحسوس تاکید کرده باشم روی در کنار هم بودن)

دیگران وظیفه ای ندارن اگرم میگن لطف دارن 

شایدم تو رو دروایسی هی میگن! 

و در اخر نمیخوام نگران کنم شمارو و اینکه خیلی خیلی عذر میخوام ک اینو میگم اما  من مطلبی خوندم  ک خیلی متاسف شدم اما هوشیار کننده بود

در مورد تجاوز ب کودکان😔 

ک بزرگسالان اومدن و زیر مطلب نظر گذاشتن ک اره ماهم در کودکی این چنین آسیبی خوردیم (حتی از طرف محارم) منم برای همسرم خوندم (حالا نمیگم شما اینکارو کن چون بستگی ب جنبه همسرتون داره)

اما بهتره ک همه جوره هوشیار باشیم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                      
تشکر مادر آرامش و بیتا جان پیامهاتون رو که خوندم فکر کردم و واسه خودم متن در نظر گرفتم که ازین ب ...

خیلی عالیه وقتی بیفتی تومسیرش ایده های بهترهم میادسراغت.

من با دیدن صحنه ای از یک خانم به این مساله ای که مطرح کردم پی بردم  و جواب نصف ابهامات زندگی مو گرفتم.

خانم درازکشیده بود و میگفت خسته ام چون  کلی بادمجون سرخ کردم.بهمسرش گفت و ازهمسرخواست براش چای بیاره.  

من یهو جرقه بزرگی تو ذهنم خورد که آآآهاااا اینه.

من در این موقعیت ها ده برابر کارانجام میدم و همون جمله معروف را میگم که کارخاصی نکردم بابا.

متن سازی منفی میکردم علیه خودم.

بعدازون از کوچیکترین کارهام بعنوان مخلوقی از مخلوقات خدا تشکر کردم و اتفاقا کارایی هام بیشتر شد.چون پیام تشکر میرفت به ناخوداگاهم و برام کارهای بیشتری انجام میداد.

شکرت خداجون
تشکر از دوستان و بانو ارتمیس عزیز اومدم یه مطلبی بگم اگه میخواهید این بت هارو بشکنید میتونید اول از ...

پیشنهاد عملی و کاربردی بود ممنونم.یادم اومد منم همین کارو کردم. دفترچه تلفن گوشی مو  از ادمهایی که سال هاست بهم زنگ نمی زنن پاک کردم.

شمارشونو محض احتیاط تودفترچه نوشتم.اما هیچ وقت بهش احتیاج هم نشد.

بقیه را یعنی خواهرهمسر و حتی زن عموها و زندایی هایی که انقدر براشون مایه میزاشتم ولی فیدبک خوبی نمیدیدم رو هم همگی رابه اسم فامیل سیو کردم.

اول فامیلشون بعد اسم کوچیکشون.مثلا محمدی.نرگس.

واقعا تو ایجاد یک دیوار بین من و اونها موثربود.

شکرت خداجون
پیشنهاد عملی و کاربردی بود ممنونم.یادم اومد منم همین کارو کردم.تمام دفترچه تلفنم رو از ادمهایی که سا ...

وای دقیقا مثل من منم اول فامیلی بعد اسم به جز مامانم همرو اینطوری قبلن خواهرشوهرمو مثل اسم کوجیکش +جون  نمیدونم چرا الان انقدر ارامش دارم حیفم اومد اینجا نگم تابقیه هم انجام بدن حتی اسم همسرمم اسم خودشه 

سلام لطفا منو راه نمایی کنید نمیخوام بچه بازی در بیارم ......ما سنتی ازدواج کردیم متاسفانه تو صحبتا ...

@بانوآرتمیس و دوستان لطفا منم راهنمایی کنید 😔

اینم باید اضافه کنم من مادر و خواهراشم که میدیدم کاملا به روز لباس میپوشیدن معمولی...یه نمه ارایش و موها کمی معلوم ...حتی یکی از خواهراش همیشه مانتوش خیلی کوتاه بود 

منظورتون از دستهایی که ما رو در جهل نگهداشته چی هست ؟؟ یعنی همسرمون ما رو در ناآگاهی نگهداشته که ما ...

ریشه ناآگاهی کلان تر از خانه و خانواده هست.

هرچند اونها هم کم کاری کردند، اما اونها هم ناآگاه بودن.

اصولا از رسانه ها باید استفاده بشه در بالا بردن سطح فرهنگ و آگاهی مردم.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
تشکر از دوستان و بانو ارتمیس عزیز اومدم یه مطلبی بگم اگه میخواهید این بت هارو بشکنید میتونید اول از ...

عالی بود عزیزم.

من خودم از بس سرم شلوغه بعضی کارها رو وقت نمیکنم انجام بدم، الان اینو نوشتم توی لیست کارهام.

دوستان گلم سلام  در جهت متن سازی باید بگم ک من فیلم آنشرلی رو ک از شبکه تماشا پخش میشه نگاه می ...

من هم انه شرلی رودوست دارم امارفتم سرچ کردم ساعتشو پیدانکردم. چه ساعتی داره؟ مطمینیدشبکه تماشاهست عزیزم؟ 

شکرت خداجون
سلام لطفا منو راه نمایی کنید نمیخوام بچه بازی در بیارم ......ما سنتی ازدواج کردیم متاسفانه تو صحبتا ...

اگر در سایر موارد همسرت آدم خوبی هست، گاهی باید با بعضی چیزها کنار اومد.

من الان رفتم و به  اسم هاشون فامیلشون رو هم اضافه کردم. 

صمیمیت ممنوع 

🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓

یه چیزی به تازگی نظرم رو جلب کرده. 

از وقتی که سعی میکنم تا جایی که میشه اسم خانواده همسر رو به زبون نیارم و کاری به کارشون ندارم 

متوجه شدم آقایون هم متوجه بعضی چیز ها میشن ولی به زبون نمیارن یا کتمان میکنن. 

یکبار همسرم با ی ظرف آش اومد خونه و گفت خواهرم واسمون آش درست کرده. 

منم گفتم دستش درد نکنه، زحمت کشیده 

همسرم گفت :البته واسه دادشم اینا درست کرده بود ولی چون منم همراهش بودم مجبور شد به منم بده 😲

یا یک مدت پیش یک وسیله جدید واسه خونه گرفته بودیم و وقتی خانواده همسرم اومدن خونمون جاری یک واکنشی نشون داد که کاملا متوجه حسادتش شدم ولی هیچی نگفتم 

همسرم دوبار بعد از اون روز از حسادت زن داداشش بهم گفت 

قشنگ فهمیده بود که نظر های زن داداشش راجع به اون وسلیه از حسادته و به زبون هم آورد. 

ولی اگه من میگفتم زن داداشت حسوده 

احتمالا بهم میگفت که تو بد فکر میکنی در موردش 

مگه یک صندلی چیه که بخواد حسادت کنه 

چرا اینقدر خودتو بالا میبینی؟ 

بنظرم آقایون بعضی وقتا خودشون متوجه قضیه هستن ولی چون ما با گلایه و حرف هامون حساسشون کردیم به روی خودشون نمیارن یا حتی کتمان میکنن 

🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
عالی بود عزیزم. من خودم از بس سرم شلوغه بعضی کارها رو وقت نمیکنم انجام بدم، الان اینو نوشتم توی لیس ...

سلام بانوی عزیز.میشه در مورد خرج کردن پول هم صحبت کنید و اینکه آیا شما هم از همسرتون پول دریافت میکنید؟ چطوری؟ و یکی در مورد استفاده از گوشی و نت 

ممنون میشم تجربه هاتون در اختیار ما میزارین ...

خدا همیشه یاورتون باشه