2777
2789
عنوان

بت خانواده همسر را بشکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 317369 بازدید | 1712 پست
من هم انه شرلی رودوست دارم امارفتم سرچ کردم ساعتشو پیدانکردم. چه ساعتی داره؟ مطمینیدشبکه تماشاهست عز ...

اره عالیه آنه شرلی

بله شبکه تماشا ساعت23 

تکرار5  و 11 و 17 

ولی نمیدونم چرا امروز پخش نشد!؟  خودم خیلی منتظر بودم  نمیدونم چی شر

ولی شما میتونین برین تو سایت شبکه تماشا 

قسمت های قبلی رو گذاشتن 

بفرمایید اینم لینک

http://tamashatv.ir/episodeinfo/216124

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما متنی ، راهی چیزی به ذهنتون‌میرسه که از الان من روش‌کار کنم؟؟که بعدا بچم که از نظر وابستگی ...

عزیزم اول به این بستگی داره که تو چقدر از درون قوی هستی و اینکه اینو اول برای خودت جا بنداز.  بعد هم به رفتار همسرت بستگی داره که چطور متن سازی کنی یا چی بگی.

اگه بترسی خب نمیتونی این طرز فکر جدید رو برای همسرت جا بندازی یعنی ترس نمیذاره متن سازی کنی یا درست متن سازی کنی.

پس اول خوووب برای خودت جا بنداز و اژ کم شروع کن به متن سازی. 

باورم نمیشه چطور خانواده شوهر تبدیل به بت میشن 

من ک از اول خودمو سرتر میدیدم ولی اونا خیلی بهم توهین کردن و اذیتم کردن هیچوقت برام مهم نبودن و توهیناشون ب حد زیادی ک رسید قطع ارتباط کردم

سرنوشت بد نوشت ...
اگر در سایر موارد همسرت آدم خوبی هست، گاهی باید با بعضی چیزها کنار اومد.

بانو جان سلام شبتون بخیر 

طبق اموزه های شما خواهرم تشر زده خودش باید برگرده کاملا درسته منم همین عقیده رو دارم

اما مادرم وارد جریان شده و اول با خواهش و تمنا و اصرار گفت زنگ بزن ب خواهرت دید نتیجه نمیده حالا داره فشار میاره ک حلالت نمیکنم اگه بهش زنگ نزنی😭 میگه بخاطر من و پدرت  اینبار رو زنگ بزن روی مارو زمین ننداز میگه اینبار رو چشم پوشی کن😔 و کلی حرف دیگه

میگه خواهرت پشت تلفن گریه کرده! 

حالم خیلی بده من واقعا نمیدونم چیکار کنم؟! 

درستش اینه ک زنگ نزنم اما از طرفی از سمت خانواده ام در فشارم شدیدا 

شما میگین با این شرایط چیکار کنم؟؟ 

زنگ بزنم یا ن؟؟ 

ممنونم ازتون بانو جان🍀

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                      
تشکر از دوستان و بانو ارتمیس عزیز اومدم یه مطلبی بگم اگه میخواهید این بت هارو بشکنید میتونید اول از ...

من کلا پاک کردم شماره هاشونو 

چیزی میشد اختلافی پیش میومدعین دخترای نوجوان پروفایل معنا دار میذاشتن منم اوایل عصبی میشدم الان چون کلا از دایره ارتباطم حذفشون کردم شمارهاشونم حذف کردم 

فقط تو را میپرستم فقط از تو یاری میخواهم
به خدا وقتی بقیه میگن مشغله دارم واقعااتم نمیشکافن. بارها ازهمین مادرهمسرشنیدم که میگن امروز چقدرکا ...

سلام 

ممنونم از اینهمه مثال های ملموس و قابل درک تون  

من هنوز عقدم 

این تاپیک های زیبای بانو و صحبت های بانو و شما و خیلی از دوستان واقعا برا من حکم طلا رو دارن 

ممنونم از همتون واقعا    

بانو جان سلام عزیزم من چند باری درین مورد حرف زدم و اصل نیتم از خوندن این تاپیک از بین بردن بت مدیر ...

مشکلی که اکثر خانم های شاغل درگیرش هستن بخصوص زمانی که مدیر مرد باشه

من هم تا دوبار از بانو درخواست کردم در خصوص محیط کار و کلا خانم های شاغل و مشکلاتشون و حتی مزایا تاپیک بزنند

امیدوارم با همه مشغله هاشون لطف کنند و ما بتونیم  از لطفشون بهره ببریم.

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم از اوست‌‌‌....
اگر در سایر موارد همسرت آدم خوبی هست، گاهی باید با بعضی چیزها کنار اومد.

بانوارتمیس جان جسارتا اگه براتون مقدوربودیه تاپیک بزنیدازپیشرفتامون ورفتن به سمت هدفامون وشکرگذاری وانرژی مثبت واینچیزاحرف بزنیم.که بتونیم خودمونورشدبدیم به نظرم کم کم که رشدکنیم برای هدفامون تلاش کنیم اشتباهات گذشترم تکرارنمیکنم.یه پیشنهادبود.هرجورصلاح میدونید🌷

به خدا وقتی بقیه میگن مشغله دارم واقعااتم نمیشکافن. بارها ازهمین مادرهمسرشنیدم که میگن امروز چقدرکا ...

خانواده همسر من هم همین هستن...مثلن برای مهمانی یه نوع عذا درست میکنن نهایت با سبزی ودوغ بعد همین ک سر سفره میشینن اینقد از زحمتش میگن ک اصلن استراحت نداشتیم ...اما خیلیا که میشناسن میددنن کلن تنبل هستن...حالا من چی شاغلم دوتا بچه دارم همیشه کارامو زودی انجام میدم عیلم میبینم با کتاب بعد بمن میگن خوشبحالت بیکاری کتاب میخونی ما ک وقت نداریم....منم شروع کردم موقعی میومدن خونم کلی نیگفتم فلان کارو کردم و....اوناهم ساکت میشدن....ولی واقعن رومخه...من میخام صنیمیت وهم کم کنم....واقعن یه سری حرفا میشنوم ک مقصر فقط خودمم ...همسرم بیچاره مدام بهم میگه صمیمی نباش ساده نباش تو سزح خیلی بالا تره خودم ولی ادم ساده ای بودم اما میخام کمی غرور چاشنی زندگیم کنم...

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔
چون بدی در حقشون نکردی، حرف نزدی و احترام کردی اینطوری می کنند. بعضی از مردم باید بترسن انگار از کس ...

ممنون از پاسخگویی شما عزیزم، جاری بجوش و گرم نیست، این مادرشوهر و خواهرشوهر هستند که با اون میجوشند

توی یک جمع که چندتا خانم هستند کدوم انسانی میاد عکسی یا چیزی رو به دونفر نشون بده و به نفر سوم پشت کنه؟

و من احساس میکنم این خانم جلوی من میخواد منو حرص بده و چون متوجه این فرق گذاشتنها شده مانند بچه هایی که یک چیزی به دست آوردند و به بقیه بچه ها نشون میدن و پز میدن رفتار میکنه 

و من دلیل این رفتار هاشون رو نمی‌فهمم.

ویک دلیل دیگه هر کاری من میکنم میره انجام میده و ادعا میکنه من از روی دخترخالم یا خالم دیدم  و انجام دادم 

بانو جان علت این دل سوزوندن ها چیه

من چه عکس العملی نشان بدم؟ 

سلام دوستان 

سریال در پناه تو رو یادتون هست 

یادتونه مریم افشار از دست مادرشوهر و شوهرش استرس گرفته بود و مدام می‌لرزید 

یادتونه خانواده رامین چقدر گدا گشنه بودن ،یادمه تو یکی از سکانسها خواهر رامین از اینکه رامین برا ناهار نوشابه بگیره داشت ذوق مرگ میشد « فکر کنید برا یه نوشابه ذوق کرده بود 😄»

یادتونه مریم تک فرزند بود و چقدر خانواده با فرهنگی بودن 

و خانواده ی رامین پرجمعیت تر و بی فرهنگ 

چقدر رامین بچه ننه و بی دست و پا بود و دهن بین مادرش ،پدر رامین فوت شده بود 

مادر رامین خیلی مریم رو اذیت میکرد و مریم تحمل بی احترامی و ادا و اصول مادر رامین رو نداشت 

محمد منصوری رو یادتونه،چقدر پسر باشخصیتی بود و چقدر خانواده ی با شخصیتی داشت 

فیلم در پناه تو رو هم اون زمان خیلی دوست داشتم 

نکات جالبی داشت ولی اون زمان اینجوری بهش نگاه نکرده بودم 🤔🤔🤔

چقدر به واقعیت جامعه ما نزدیک بود 

یادش بخیر اون زمان چقدر هم پر بیننده بود 

بانوجان من تاپیک صمیمیت ممنوع خوندم تحقیق داده بودید راجع به کهکشان راه شیری میشه همچین تحقیقهایی روهم اینجابدید برای بالابردن سطح معلومات؟؟؟؟

خدامهربونترین است...

بانوی عزیز من هم زنی هستم با مدرک فوق لیسانس وکلی استعداد که ۱۰ ساله ازدواج کردم البته هردو خانواده مخالف بودن ولی خانواده همسرم وارد زندگیمون شدن به ظاهر خوب بودن ومن باورشون کردم ولی مادر شوهرم با سیاست ودو رویی تمام اعتماد به نفسم رو گرفت آرام آرام جوری که حتی خودم متوجه نشدم چون من حمایت خانواده مو نداشت اول که  فردای تولد من شناسنامه برا پسرم گرفته بودن واون اسمی که خودشون انتخاب کردن ومنو نادیده گرفتن از دخالت کردن تو زندگیم وامثال زدن زنهای خرابی که شاغل هستن ومن عین لا لها فقط گوش می دادم بعد همسرم سرطان گرفت ووقتی تو بیمارستان بو  به من گفتن ومنو لایق ندونستن وهزار جور پنهان کاری دیگر چون من چادری نیستم وخودش چادری هر حرفی می زدم به اون ربطش می داد سعی کردم حجابم کاملتر کنم  لی وقیح تر شد وبهم تهمت دزدی زد که درخواست طلاق دادم ولی اومد ب پام افتاد وبخشیدم منصرف شدم حالا که عمسرمو از ارث محروم کرده کلا قطع رابطه کردیم ولی پدر شوهرم پیام می ده به همسرم در کل بگم از شوهرم زندگیم زده شده هر روز دارم به طلاق فک  می کنم از شوهر دلسرد شدم لطفا  بگین چطور اون بدی های که خودم اجازه دادم در حقم کنن را فراموش کنم