2777
2789
عنوان

بت خانواده همسر را بشکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 317244 بازدید | 1712 پست
بیتا جون من چند روز پیش همین حرف  رو به مادرشوهر زدم. گفت چرا دیر به دیر میااین،؟ من میخام بچرو ...

دوست عزیز فقط میتونم اینو بهت بگم که از همین الان که بچه ت هنوز کوچیکه رفت و آمدت رو کم کن. مگه بچه ی مادرهمسرته که باید هر روز ببینتش؟ 

اگه از الان بهش حق بدید که باید بچه رو ببینه دیگه بعدا خیلی سخت میشه مادر بودنت رو ثابت کنی. یعنی کلا تو و جایگاهت کلا نادیده گرفته میشه.

متأسفانه اینطور آدمها اینقدر که خودشون رو مهم میدونن و مادر بودنشون رو گنده میکنن و خودشون رو مادر ده نسل بعد خودشون میدونن ولی عروسشون رو مادر نمیدونن. و پسراشون هم با همین دید بزرگ شدن.

پس الان لازمه همین شأنی که مادر همسرت و بچه هاش براش قائل میشن تو هم نشون بدی دقیقا همین نقش(مادر) و جایگاه رو داری و این بچه بچه ی تو هست.

و بنظر من یه همسایه هم ممکنه بچه مون رو دوست داشته باشه و دلش بخواد هرروز ببینتش آیا اگر راضی نبودی و همسایه بهانه میوورد بازم به فکر بودی که چیکار کنم پس بذار برخلاف میلم ببرمش پیشش چون دوست داره ببینتش؟ 

شاید بنظرتون این حرفای من کمی تند باشه.ولی واقعا خودمون چقددددرررر داریم جایگاه خودمون رو نادیده میگیریم و اون مقام مادری که خیلیا ازش سواستفاده میکنن رو هم داریم از خودمون میگیریم و تقدیمشون میکنیم.

دوست عزیز از همین الان با سیاست جلوی این رو بگیر.تو الان مادر این بچه هستی و باید روی این موضوع برای همسرت متن سازی کنی حتماااااا. 

متنم خیلی طولانی شد. و ناگفته نماند در حال حرص خوردنم. 😡😂

یعنی مثلا هم ب همسر هم ب خانوادش هی اعلام کزدین امروز خیلی کار داشتم؟؟؟ اگ اونا نسیت ب این جمله ها ...

معلومه درس خوندن برای خونواده ای که درس خوندن براش ارزش نداره یک بهونه الکی به حساب میاد.

منظورمن بیشتر روی مشغله های روزمره و عادی بود.اینارو باید جابندازیم برای همه و از همه مهمتربرای خودمون که بابامشغله داریم.

اتفاقا من برنامه هایی که خاص ترهستن مثل درس خوندن یاورزش کردن رو اصلا به کسی نمیگم.

بلکه ویراز باید روی کارهای روزمره باشه که همه انجام میدن اما فکر میکنن ما ازون مشغله ها نداریم.متاسفانه خودمونم اولین کسی هستیم که باور نداریم.

شکرت خداجون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام  چندتاازدوستان درباره متن سازی های قوی خونواده همسرگفته بودن. یه نکته به ذهنم رسید تابگم. ...

چه خوب گفتین 

منم این مشکل رو دارم 

زودباوری و تاثیر حرف دیگران 

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
سلام بانو  یک سوال برای من پیش اومده  راستش من از وقتی شروع کردم به دوست داشتن خودم و شخ ...

سلام عزیزم.

مشکل دیگران نیستند.

مشکل خود ناآگاه مون هست.

ما باید از ناآگاهی متنفر بشیم.

از دست هایی که مارو در جهل نگه داشتند.

اگر منصفانه نگاه کنیم، این خودمون بودیم که بخاطر ناآگاهی اجازه دادیم بهمون ستم بشه.

درسته دیگران از ما خواستند، اما الان هم میخوان، چرا الان انجام نمیدیم؟

چون آگاه شدیم.

پس کسی مقصر نیست.

حاصل اون نگرش، تحقیر شدن بود.

نگرشمون باید عوض بشه.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
همون طورکه بانوارتمیس گفتن قرارنیست اوناعوض بشن.وعوض نخواهندشد شسیبل جان. دقیقاهمین دیالوگ بارهابین ...

بیتا جان چه خوب اینها رو گفتین

من خیلی تجربه های دوستان رو میخونم ، چون صرفن در مورد خانواده ی همسر هست اولش تعمیم نمیدم ولی می گردم توی زندگی خودم ببینم به کدوم قسمت میخوره و عینیت داره و میشه ازش استفاده کرد

این موردی شما گفتی ، رو خب من با خانواده ی همسر ندارم

تازه اونا طفلیا همیشه بهم حق میدن سرکار بودم و خسته ام و بشینم و ...

امروز برام جالب شد حرفای شما که من همین مسائل رو با خانواده ی خودم دارم

هم خانواده ی خودم و هم اقوامم

چون همیشه همه جا به وقتش و با روحیه ی شاداب و به دور از غر غر و ناله  ،توی مراسم ها شرکت کردم و هدفم خوش گذشتن به خودم و بچه هام بوده ، از سمتی هم باعث شده سختی های کارهای من ، سختی هاش اشتغالم و بچه داریم و ... بچشم نیاد !!! 

خیلی عجیبه همه از دختر خاله ی کارمندم توقع داشتن ک توی فلان دورهمی نباشه یا دیرتر بیاد اما هیشکی سختی های منو ندیده هیچ وقت

چون توی تربیتم هم نالیدن از شرایط مذموم بوده ! 

امروز این جرقه رو تو ذهنم زدید که کارهای خودمو سبک نشمارم ! 

من حتا شده مادر خودمم میگه مگه چیکار داری ؟ یا چیکار کردی ؟ سختی ها و خستگی های کارم و بچه داریم اصلن بچشمشون نمیاد هیچ وقت ! 

از همین جهتم خیلی وقتا حس غذاب وجدان دادن بهمون ک چرا به کاراتون نمی رسید یا میگید خسته ام ؟!!! 

خیلی وقتا فکر کردم چرا مامانم با وجود سن بیشتر به کاراش رسیده و من نه !

در حالیکه روحیات مون خیلی فرق داره

من الان اولویتم خودم و بعدشم بچه هام هستن ک تایم شون مفید بگذره 

اما ایشون نه ...

من کتاب نخونم در هفته یا روی کارام متمرکز نباشم همش ناراحتم ولی خب خیلیا نه ... برای این موارد وقت نمیگذارند ! 

مرسی ازت دوستم برای یادآوری نکته ی مهم ... 

حالا باید ببینم چطور میتونم بدون منفی نگری و بدون تغییر یهویی اینو حل کنم 

بانو جان ممنونم از راهنماییتون من چون نمیدونستم چی جواب بدم جواب ندادم اون لحظه اما الانم ک زنگ میز ...

یکم فاصله بگیر ازشون بخاطر این کارشون.

کوتاه به همسرت بگو جواب پیام و تلفنمو ندادن.

دیدیشون هم کوتاه بگو تلفنمو جواب ندادید.

چند بار تلفنشون رو جواب نده.

بگذار همسرت برداره،بگو دستم بنده.

بانو جان سلام عزیزم

من چند باری درین مورد حرف زدم و اصل نیتم از خوندن این تاپیک از بین بردن بت مدیرم و بعدشم همکارانم هست

من  صمیمیت رو اصلا در محل کار ندارم ولی بطرز فاجعه باری از مدیریت بت ساختم تا جاییکه ترجیح میدم اصلا حضوری نبینم شون ، هیچ کدوم رو

کمی راهنماییم میکنید ؟ 

سلام دوستان عزیزم  بحث متن سازی شد منم ی روش دارم که اکثرا اجرا میکنم امیدوارم بدردتون بخوره . ...

آفرین عزیزم.

عالی بود.

باید بعضی هارو به باد سوال بگیری تا ولت کنن.

یک همکاری دارم، شب درمیون میومد پی وی من، فقط سوال،فقط سوال، پشت سرهم، منم جواب میدادم و ازش سوال نمی کردم تا باب گفتگو باز نشه، اما این دفعه هرچی پرسید،منم عینش رو پرسیدم، چند تا کار هم ازش خواستم برام انجام بده، چند تا شماره هم خواستم بهم بده.

یک ماهه پیداش نشده،کسی که شب در میون منو چک میکرد.

علاوه بر سوال پرسیدن، هرکی زیاد زنگ زد،ازش یک کاری بخواهید،دیگه پیداش نمیشه.

بانوی مهربان یک سوالی داشتم خانواده همسر من به ظاهر خوبن ولی تا حالا تعریف از من نکردند، و همچنین خ ...

چون بدی در حقشون نکردی، حرف نزدی و احترام کردی اینطوری می کنند.

بعضی از مردم باید بترسن انگار از کسی.

اگه بفهمن بدی کنن و شما سکوت میکنی، معلومه جدی نمی گیرنت.

بعضی ها چون خیلی گله میکنن، مردم لی لی به لالاشون میگذارند.

شاید هم جاریت گرمتر و بجوش تره.

به خدا وقتی بقیه میگن مشغله دارم واقعااتم نمیشکافن. بارها ازهمین مادرهمسرشنیدم که میگن امروز چقدرکا ...

تشکر مادر آرامش و بیتا جان

پیامهاتون رو که خوندم فکر کردم و واسه خودم متن در نظر گرفتم که ازین ببعد بگم....حتی انقد میگم که خودمم باورم بشه.

کتاب خوندن (مطالعه)، تمیزکردن خونه، آشپزی ، خوابوندن بچه، کلا بچه داری،  جارو زدن، لباس شستن، اتو کردن، ظرف شستن، اینا تقریبا کارای روزمره ی من هستن...

اینا روازین ببعد پر رنگ تر میکنم. دارم فکر میکنم دیگه چه کار مؤثر تری که هم مهرتأیید بزنه مشغله دار بودنم ، هم پیشرفت خودم درش باشه رو میتونم انجام بدم.اگر به ذهنم چیزی نرسید به همون کارای خونه و بچه که کم هم نیستن، بسنده میکنم

دعاکن. سپس رها کن. سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی.فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را درزمان مناسب به رویت باز کند. 
بانو جان سلام عزیزم من چند باری درین مورد حرف زدم و اصل نیتم از خوندن این تاپیک از بین بردن بت مدیر ...

سلام عزیزم

روی اشتباهاتش زوم کن و برای خودت بزرگش کن تا بشکنه بتش.

همه ما آدم هستیم، با تمام ویژگی ها و محدودیت های انسانی.

خودت رو کم نبین، به اختلاف سن هم نگاه کن.

طبیعتا هرچی سن بالاتر میره، فهم و درک و پختگی هم میره بالا.

ایشون هم حتما سن بالاتری داره نسبت به شما.

شما هم میرسی به اون درجه با گذر عمر.

پس چیز خاصی در میون نیست.

سلام عزیزم روی اشتباهاتش زوم کن و برای خودت بزرگش کن تا بشکنه بتش. همه ما آدم هستیم، با تمام ویژگی ...

ممنونم آرتمیس جان 

لطف کردید 

حتمن تمرین و تکرار می کنم ... باید برام جابیافته   

از توجهت ممنون 

دوست عزیز فقط میتونم اینو بهت بگم که از همین الان که بچه ت هنوز کوچیکه رفت و آمدت رو کم کن. مگه بچه ...

عزیزم شما متنی ، راهی چیزی به ذهنتون‌میرسه که از الان من روش‌کار کنم؟؟که بعدا بچم که از نظر وابستگی (چون فعلا شیرخواره) ، کمتر شد ، شوهرم عرهفته که نیره خونهپمادرش، نگه بچرو بیار؟

سه چهار ماه یک مرتبه اشکال نداره اما میترسم بد عادت بشه

دعاکن. سپس رها کن. سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی.فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را درزمان مناسب به رویت باز کند.