2777
2789
عنوان

بت خانواده همسر را بشکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 317279 بازدید | 1712 پست
❌❌❌دوستان فعال در تاپیک عرضی داشتم خدمتتون❌❌❌ بانو آرتمیس به گردن همه ی ما حق داره مثل یک‌ خواهر ...

عزیزدلم، مرسی دوست مهربونم.

محبتت از همین راه دور رسید بهم.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
سلام بانو جان  ببخشید یه سوال داشتم فکر کنم واسه هممون پیش اومده باشه  انرژی منفی از راه ...

هیچ وقت از توجه همسرت به اونها ناراحت نشو.

مادر و خواهرش هستند.

به نظر من هر مردی احتیاج داره با چند تا خانم دمخور باشه و محبت کنه و محبت ببینه، چه بهتر که این خانم ها از محارمش باشن.

ولی حق داری که بخوای بیشتر از اونها به تو هم محبت کنه.

زمینه رو ایجاد کن، ببین اونها چطور رفتار میکنن که محبت بگیرن؟

به قول یکی از دوستهای اینجا،  ببین دوست دختر،دوست پسرها چقدر همو میخوان؟

چون همش در حال غر زدن و نیش زدن و گله و شکایت نیستند.

کم پیش هم هستند،با روی باز،در زیباترین ظاهر....

اینها همش درسه،فقط کافیه فکر کنی و برای خودت تعمیمش بدی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت از توجه همسرت به اونها ناراحت نشو. مادر و خواهرش هستند. به نظر من هر مردی احتیاج داره با چ ...

سلام بانو 

همین دیروز خواهر همسرم داشت بهش میگفت من اگه چند روز تو رو نبینم دیوونه میشم 🙄

یا همیشه میگه من کل ساعات روز رو دارم به تو فکر میکنم 🙄

هزار تا از این جمله ها رو شنیدم 

جمله های اغراق آمیز 

🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
سلام بانو جان  میشه بی زحمت بگین واکنش همسرتون در قبال این رفتارهای شماک از نظر من کاملا بجا و ...

ببین عزیزم، تمام اون روزهای سخت همسرم هم کنارم بود و میدید.

توهین های اونهارو، بی توجهی هاشون رو، بدرفتاری هاشون رو...

همه رو میدید،منم آروم آروم که رشد میکردم، همسرمم رشد میدادم.

هر روز از دستاوردهام براش میگفتم، نه در ارتباط با خانواده خودش، بلکه کلی.

کلا ایشون هم تبدیل شد به یک آدم دیگه.

الان منو شناخته، اینکه من دروغگو، بدجنس،موذی و ... اینها نیستم.

اما دروغگویی و بدی های دیگران بهش ثابت شد.

هیچ وقت از توجه همسرت به اونها ناراحت نشو. مادر و خواهرش هستند. به نظر من هر مردی احتیاج داره با چ ...

سلام بانو 

بنظرم اصلا وقتی آدم خودش رو دوست داره و خودش به خودش توجه و محبت داره ،،دیگه زیاد از محبت همسر به دیگران هم ناراحت نمیشه 

من که دیگه زیاد این مسیله برام مهم نیست 

آخ که کاش از اول زندگی اینا رو میدونستم 😫😫😫

چقدر حرص و جوش الکی سر این چیزا خوردم ،چقدر خودم رو همسطح اونا کردم 

من همسر و معشوقه ی همسرم هستم و اصلا جایگاهم با اونها قابل قیاس نیست 

من فقط یک چیز میخوام اینجا بگم.

اینکه بت خانواده همسر رو بشکنید و مثل همه باهاشون برخورد کنید.

آیا خونه تون میان، کمکتون میکنن؟پس شما هم کمک کنید.

نمیکنن؟ شما هم نکنید.

تولدتون کادو میخرن؟شما هم بخرید.

نمیخرن؟نخرید.

آیا روز دختر کادو میدن بهتون؟شما هم روز مادر بدید، نمیدن؟بگذارید همسرتون بده، شما برای مادر خودتون بگیرید.

مشکل از جایی شروع میشه که ما دعوت می کنیم، احترام میگذاریم، اما اونها نمیگذارن.

ادب و شخصیتشو ندارن.

پس ما هم براشون مایه نگذاریم تا ناراحت نشیم.بریم دنبال کار خودمون و رهاشون کنیم.

سلام بانو  بنظرم اصلا وقتی آدم خودش رو دوست داره و خودش به خودش توجه و محبت داره ،،دیگه زیاد ا ...

دقیقا عزیزم.

جایگاه زن و مادر و خواهر پسر خیلی متفاوته.

از دو جنس مختلفه.

مقایسه کردنش، مثل مقایسه کردن گوش و چشمه.

مثلا بگی گوش من از چشم تو بهتر میشنوه.

اصلا کارکردش متفاوته.

گوش رو با گوش مقایسه میکنن، چشم رو با چشم.

اصلا حضور و وجود اونها برای ما خطر محسوب نمیشه.

جایی که چشم ها با هم مقایسه میشن، حضور گوش خطرناک نیست.

یک چشم دیگه مشکل ساز هست.

اون چشم دیگه میتونه جاری باشه که ازش در حذر باشید.

بانو جان منم تغییر رویه م به این شکل بوده ولی اونا بجاش منو حذف کردن و کامل انگار وجود ندارم ندید می ...

بگذار نبیننت. 

مثلا ببیننمون، چه گلی میخوان بزنن به سرمون؟

یک قانونی وجود داره، از یکی از اساتید جامعه شناسی شنیدم.

میگفت اگر یک اتفاقی در پنج سال نیفته، ما دیگه امیدمون از به وقوع پیوستن اون قضیه صفر میشه.

مثلا مادر همسرت، در پنج سال گذشته تا به حال از شما تعریف نکرده، این رو بدون دیگه تا آخر عمر هم تعریف نمیکنه.

پس خدمات رسانی رو قطع کن اگر به امید گرفتن تعریف داری انجامش میدی.

با ندونستن این قضیه ممکنه آدم حتی یک عمر کولی بده و بعد چهل سال زندگی مشترک بفهمه که تعریفی در کار نیست.

برای دریغ کردن خودمون، باید اینقدر خودمون رو رشد بدیم که با گرفتنمون ازشون، اونها بسوزن.

ببینن این عروس حالش خوبه، اسم و رسمی داره، دوست و رفقایی داره که با اونها شاد و خوش هست، یعنی همه چیز به راهه، فقط اونها حذف شدن.

این میسوزونتشون،  اگر نه یک عروس مشکل دار و عصبی بیاد خانواده همسرو حذف کنه،در واقع خودش حذف شده و همه راحت شدن.اینو راحت میشه گذاشت کنار.

باید کاری کنیم که براشون هزینه ایجاد بشه، مثلا همه تعریف شخصیت و متانت مارو بکنن و از اینها پرسیده بشه عروستون خیلی خوبه، چرا زیاد نیست تو مهمونی های شما؟

این هزینه است.

ریپلای میکنم مخاطبم گاهی فرد نیست، آخرش یک چیزی یادم میاد با اون حرف و مینویسم.

استارتر عزیز ممنون بابت تاپیک قشنگتون.من ی سوال داشتم .من دوسالی بود ک با خانواده شوهرم رفت و امد ند ...

اگر همسرت میخواد برو، اما بی تفاوت باش باهاشون.

گاهی ما از بی توجهی اونها نمیسوزیم، از اینکه محبت کردیم و محبت متقابل نگرفتیم نمیسوزیم.

از این به بعد،به جای سوختن، محبت نکنیم.

با این کارشون نشون دادن محبت رو نمیفهمن، پس محبتت رو حروم نکن.

گاهی به حیوانات محبت کنیم جواب بهتری میگیریم (با عرض پوزش از همه، اما این یک واقعیت هست).

بانو جان دقیقا آموزه های مادر شما آموزه هایی بود ک مادرم ب من یاد داد و نتیجه اش الان دارم تو زندگی ...

عزیزمی.

نگذار دیگران بهت عذاب وجدان بدن.

توجه نکن.

گاهی خواهرم برای من یک چیزهایی تعریف میکنه از رفتارش با دیگران که به نظر من زیاده روی هست.

با خودم میگم حق نداری بهش حرفی بزنی و تو دلش رو خالی کنی و ببریش سمت سازش و مصالحه.

میگم اون انسان دیگه ای هست و دنیارو جور دیگه ای دیده، شاید برای اون طرف لازمه این رفتار.

بسه از بس مادرانمون توی دل مارو خالی کردن و مارو به سازش و ندیدن خودمون تشویق کردن.

عذاب وجدان دادن دیگه بسه.

نه عذاب وجدان بگیرید، نه به خواهران و دوستانتون عذاب وجدان بدید.

باید همه به هم قدرت بدیم، پشت هم بایستیم.

اگر همسرت میخواد برو، اما بی تفاوت باش باهاشون. گاهی ما از بی توجهی اونها نمیسوزیم، از اینکه محبت ک ...

همسرم  هم شخصیتش بیشتربه شماشباهت داره بانو

یباریه بنده خدایی گفت چرا به بچه خواهرت که دلنشجوهست سرنمیزنی. خواهرت ناراحته. 

همسرم باخنده گفت والله همیشه من زنگ میزدم وخبرمیگرفتم ولی ایشون بی محلی کردن. 

اگه به یه گربه خونگی انقدر توجه نشون میدادم بیشترجذبم میشد.   بعدازون دیگه کسی ازش گله نکرد. 

شکرت خداجون
بانو جان دقیقا آموزه های مادر شما آموزه هایی بود ک مادرم ب من یاد داد و نتیجه اش الان دارم تو زندگی ...

دوست عزیزم درادامه صحبت بانو  یک تجربه ای رومیخوام بگم درمورد زن های فامیل که بعد از کم کردن لطفهامون، درنقش بزرگ فامیل ظاهرمیشن وماروبه بادنصیحت وعذاب وجدان دادن میگیرن. 

من زنعمویی دارم که سالهاست درنقش یه بانوی مهربان وخوش صحبت توزندگیم وجود داشت وبه اسم اینکه دوستت دارم وخیروخوبی تورومیخوام ومن جای مامانت هستم منونصیحت میکرد. هربار بازبون خوش وآیه وقران بهم میگفت اخلاقت رودرست کن. مثل من باش. من سختی هاکشیدم ولی رفت وامدموقطع نکردم. 

یباربعد پیداکردن ارزش درونی خودم وشناختن انرژی های خودم واطرافیانم حس کردم بعدنصیحتهای ایشون من بجای حال خوب حالم بدشد. وبعد سالیان سال فهمیدم ایشون دوستم نبودن. درنقش دوست ظاهرمیشدن! 

ومن اینو فقط زمانی پی بردم که بجای حرف گوش کن بودن

فقط به ندای درونم اعتمادکردم. 

این خانم هربارمنونصیحت میکرد من سرشارازعذاب وجدان میشدم. تازه چهارتامثال هم از زندگی خواهراش ودخترش میزد ومیگفت ازونهایادبگیر. ومنوبیشترمیبرد توحالت بد. 

برای اخرین باری که دوباره زنگ زدنصیحت کنه

من برای اولین بار به ایشون گفتم شماتاحالاجای من زندگی کردید وباکفش های من راه رفتید؟ 

تاحالا شده یکی ازدردهای منوبکشید؟ 

انرژی حرفام بسمتش منتقل شد وسریعااااا تغییرموضع

داد وگفت نه من همیشه میگم توسختی کشیدی

من همیشه میگم توخانومی

اولین باربودایناروگفت. منم خداحافظی کردم

ودیگه هرگززززز منونصیحت نکرد باتلفن هاش. 

اینومیخوام بگم که فهمیدم هرکس داره فقط نصیحت تحویلم میده وعملا توزندگی کمکم نکرده بدونم قابل اعتمادنیست. 

بعدازون حتی یک جمله هم اززندگیم جلوش حرف نزدم. 

اتفاقا بیشتررشدکردم. 

تاابنکه بشینم پای نصیحت هاش. ورشدکنم. 

شکرت خداجون

بعدازون قضیه فهمیدم اتفاقا اون خانم تحملش از منم پایین تره. یجاازدهنش دررفت وگفت اگه ینفربخواد ازم سواستفاده کنه دمار ازروزگارش درمیارم. 

برام جالب بود وخداروشکرکردم ازخواب غفلت بیدارشدم. 

چون تاحالااین روی سکه ی این خانم روندیده بودم. 

دقیقا همونجایی که بمن میگفت بگذر وکوتاه بیا خودش اگه بود دمارازروزگار طرفش درمیاورد. 

خلاصه اینکه تجربه شد برام تاگول ادمهای بظاهرریش سفید که برای خودشیرینی ومنافع شخصی میان سراغمون رونخوریم. 

وازنیت شخص مقابل حتما آگاه بشیم. 

شکرت خداجون
سلام عزیزم اینجوری که من از تاپیکهای قبلی بانو متوجه شدم تو این موارد گفتن به حرفهای همسر توجه نکنی ...

سلام دوست خوبم

کاملا درسته خیلی استفاده کردم ممنونم از راهنمایی هات عزیزم🌹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام