2777
2789
عنوان

قانون جذب واقعا وجود داره❤️

109 بازدید | 10 پست

فرکانس 

ارتعاش 

قانون جذب

باور 

همه این ها روی زندگی و آینده شما تاثیر میزاره 

راسته که میگن اگه میخوای سرنوشتت تغییر کنه درون خودت رو تغییر بده

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته ی قانون هست دیگه مثل جاذبه

درسته عزیزم 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

یعنی من بشینم به این فکرکنم که دندون قبول میشم و کنارش بخونم میشه؟

باید تلاش کنی 

ولی نباید فکر کنی که باید همش بگی من دانشجوی دندون دانشگاه تهرانم الان مثلا خودتو تو کلاس تصور کنی جز به جز و نکته به نکته 

باید تلاش کنی ولی نباید فکر کنی که باید همش بگی من دانشجوی دندون دانشگاه تهرانم الان مثلا خودتو تو ک ...

آره خب.. از مهر شروع کردم:) ی هفتس سرماخوردم حالم بده نشد بخونم و عقب افتادم انگار... ولی باید مرور کنم و دوباره ادامه بدم تا به برنامه ازمونا برسم

خستم... بنظرت قبول میشم..؟ خیلی یجوریم . ۱۱-۱۲ ساعت میخونم الان .. دی میرسونم۱۳-۱۴ و بعد از عید ۱۵.. از الان تا کنکور تیر ماه ... بنظرت رتبم زیر پونصد میشه:)؟

آره خب.. از مهر شروع کردم:) ی هفتس سرماخوردم حالم بده نشد بخونم و عقب افتادم انگار... ولی باید مرور ...

آره میتونی

ولی یادت باشه کیفیت مهمتر کمیت هست 

تلاش کن فقط