2777
2789
عنوان

بت خانواده همسر را بشکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 317088 بازدید | 1712 پست
وای عجب آدمیه  بنظر من وقتی بهت گفت پاشو با تعلل و  یخرده دیرتر پاشو  گاها خودت رو ...

گفتم چند ساله دعوا داریم 

به مادرش میگه مادرش میگه مگه چیکار کرده یدونه پا شده آورده و عروس فلانی دوبرابر انجام میده 

بعد پیش شوهرم یع عروس خواهرش میگه و من بدتر خراب میشم 

کلا اصلا چشم نداره نشستن منو ببینه هر جمعی که بریم یه دستور داره که من پاشم 

الانم باز نگرانم رفتیم چه واکنشی داشته باشم 

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...
دوستان یه راهنمایی میخاستم  با مادر شوهری که خیلی دستور میده باید چیکار کرد؟ تو جمع تو خلوت ا ...

تا میتونی کمتر برو اگرم رفتی لباسی بپوش که مهمونی میپوشی و کار کردن باهاش سخت باشه و یکی در میون بهونه بیار  پا درد دارم کمر درد سر درد  کم کم کمش کن راهنمایی های بانو در مورد کم کردن صمیمیت رو بکار ببر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام  بانو جان لطفا من رو هم رهنمایی کنید ❤️ممنون میشم 😘 من برا اینکه کسی دوسم داشته باشه ...

درست تر بخوام از حسم بگم اینه 

که مشکل من اینه که همسرم فکر نکنه زن داداش از من بهتره(البته اون واقعا خودشو به زحمت میده براشون، منم نه کاری میکنم واسشون نه آزاری دارم، دارم واسه خودم زندگی میکنم) 

واسه همین محبوب تره 

اینکه حس بدی نداشته باشه از اینکه زن داداشش صمیمی تره با خانوادش 

😑😑😑😬😬😬

🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓

سلام به دوستان عزیز 

منم ی مادرشوهر دارم که به شدددت باسیاسته ینی ی چیزمیگم ی چیز میشنوید ینی هر کاری کنن با سیاست میرن جلو که ی وقت پیش شوهرم خودشونو خراب نکنن ینی وقتی پدرشوهرم هم باتیکه باهام حرف میزنه زنگ بزنه به خونمون من ج بدم با تیکه حرف میزنه بااینکه  بیش از اندازه بهشون احترام میزارم خونمون میان خدادادی من اندازه ی ی ربع فقط سرشام میشینم اونم پدرشوهره با بهانه های مختلف منو بلندم میکنه شوهرمم که پیش اونا لاله انگارمنو نمیشناسه فقط بااونا حرف میزنه خونشونم بریم همینطوره مادرشوهرمم باسیاست و شوخی هرروز زنگ میزنه کل آمار زندگیمونو میگیره

انقدخودشونو بالا میگیرن که نگم براتون شوهرمم فک میکنه اونا خدان استغفرالله 

روزی چنددفه ام پدرشوهرم هم مادرشوهرم جدا فقط به شوهرم زنگ میزنن هرکدومشون روزی ۳به بالا شوهرمم بدجور وابستشونه خستم کردن بخدا شوهرمم احساس میکنم خیلی بچه اس بخاطر کاراشون و رفتارشون 

سلام دوستان شبتون بخیر 

کاربریم قبلیم منهدم شد

بخاطر این تاپیک یه کاربری ساختم

❌❌❌❌لطفا بانو بخون به حرفات احتیاج دارم ❌❌❌

بانو‌ فکر میکردم بت خانواده همسر رو شکستم اما اصلا اینطور نبود 

امروز متوجه شدم

🔴 قرار بود با شوهرم بریم گل و گلدون بخریم( باهاشون تو یه ساختمونم 

و خانواده شوهرم چون یه پسره شوهرم بهش خونه دادن بشینیم موقت و یه مغازه توش کار کنه )

اصرااااررر اصرااااررر به مادرشوهرم که تو هم بیا 

چون میدونستم ببینه گل خریدم با اون نگاه پرحسادتش نگاه میکنه شما بخون (ازش ترسیدم) اونو هم بردیم خلاصه چون شوهرم وقتی اون باهامونه خیلی باحال و با صبر و با حوصله میشه😏

🔴 من یه  گلدون سرحال برداشتم مادرشوهرم گفت این بهتره یا اون منظورش گلدون من بود گفتم این برا منه 

چون باز ازش ترسیدم بهش گفتم اونو بردار که سه برابر از گلدون من بزرگتر و قشنگتر بود

حالا با خودم میگم چرا دلسوزی کردم چرا ازش ترسیدم  چرا بهش گفتم تو خوبترهه رو بردار 

اون هرگز این حرفو به من نمیزد 

🔴 خانمه شماره اشو داد گفت صاحبکارش نیست زنگ بزنه بیایید ارزونتر میدم 

رفتم اینو به مادرشوهرم گفتم و شماره اشو تو گوشی مادرشوهرم سیو کردم خودش حتی اگه بمیره اینکارونمیکنه

🔴 از عصری که اومدم سردرد از دست خودم گرفتم همش دارم خودمو لعنت میکنم همه ی تاپیکهای بانو رو خوندم فک نمکردم انقدر صفر کیلومتر باشم 😭

بانو چیکار کنم؟؟؟شما بودی تو همچین موقعی چکار میکردی؟؟؟

فکر کن یک روز که از خواب بیدار شدی بدنی که همیشه رویایش را داشتی به دست آورده ای.عضو تاپیک بامدادخمار گروه آبی---»وزن اولیه : 65😥هدف :55😍تاریخ شروع۳ / ۱۲ / ۹۹
عزیزمی، ممنون. هر وقت احساس کردی از حرف های من نتیجه خوبی گرفتی فقط برام دعا کن. یا یک صلوات بفرست ...

بانوی عزیزم منم گرچه بیشتر خواننده خاموشم ولی از تجارب شما خیلی استفاده کردم و از خدا براتون بهترینها رو می خوام .

یکی از راه های مقابله با متن سازی دیگران، گوش ندادن به حرف هاشونه. وقتی شروع کردن به متن سازی براتو ...

این فن شما رو من رو یکی اجرا کردم خیلی جواب داد ... تو یه جمعی یه خانمی مثل همیشه پرسید ماماااان نشدی ساره جووون ؟منم با لحن خودش خیلی کش دااار گفتم نه ... بعد به خانم کنار دستیم گفتم دیگه چه خبرا ...

خیلی حال داد   

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

سلام دوستان..من یه سیاستی که از اول ازدواج ب کار بردم و برام جواب داده این بوده ک پیش خانواده همسرم هیچ وقت مستقیم نظرمو نگفتم بلکه از قول شوهرم گفتم..هرچی باشه میگم این نظر شوهرمه.. وقتی خونشون میریم هیچ وقت پیش اونا ب شوهرم نمیگم بریم خونه خودمون بلکه تو خلوت خودمون بهش میگم مثلا بریم خونه..یا حالا هر چیز دیگه..سعی میکنم شوهرم باهاشون طرف باشه..حالا نمیدونم این راه واقعا درسته یا باعث میشه ک خانواده همسر فکر کنن من هیچ نظری ندارم و حرف حرف همسرمه..با اینکه با این روش دیگه خانواده همسرم برام جبهه نمیگیرن اما دچار تردید شدم..بانو جان و بقیه عزیزان لطفا راهنمایی کنید.

اندامم خوبه گلم خودمم پوستم سفید مثل برف همه میگن چشم ابرو مشکیم همسرم عاشق موهامه مشکی و مواج فقط ع ...

مشکل شما کاملا درونیه ... من این زوزها رو گذروندم که بهت میگم ..همسر من نوه ی سوگلی یک خاندان هست ...در این حد که خاله های مادرش قربون صدقه قدوبالاش میرفتن و میرن ... خب خوش قیافست و خوش قیافه تر از من ...همه منتظر دیدن همسرش

زد و ما ازدواج کردیم ... من دختر  مثبت و ساده پوش ... شاگرد اولمدرسه و دانشگاه و خودساخته و موفق از نظر شغلی...

هیچ کس نگاه نمیکرد فرضا من موقعیت شغلیم بهتر از همسرم هست ... تحصیلاتم بیشتر یا درامدم دو برابر ....

ایرانی هستن و گل پسراشون که به نظرشون در اکثر موارد باید زن بهتری براش میگرفتن!!!!

انرژی خوبی در برخوردهای اول نگرفتم 

خلاصه کنم اذیتها شدم ... چقدر آرایش میکردم .. چقدر جلوی اینه لباس میپوشیدم و تست میکردم ...

اما اما اما ... این شعار نیست ... من خودم مقصر بودم ... وقتی چهار اثر فلورانس اسکاول شین رو خوندم .... شروع کردم به دوست داشتن خودم ... الان پرم از دوست داشتن خودم ... عاشق قیافمم.. به خاطر احترامی که به خودم میزارم.. همون خاندان بیخیال مقایسه شدن ...‌ 

آیا پشت سرم حرف میزنند؟احتمالا.. اما مهم نیست ..

منم خیلی راه دارم خیلی کار دارم ... 

واقعیت اینه که در اکثر موارد آدمها به یه سردرد عادیشون بیشتر از قیافه من و شما اهمیت میدن ...

همیشه که ما تیتر اول خبر نیستیم .. اگرم هستیم ... باید دیگران رو بزاریم تو بیخبری و از این تیر اول بریم کنار 

شما باید درونت رو لبریز کنی ... از خودت.

کمتر باهاشون بگرد .. وقت فکر کردن بهشون رو نداشته باش ... ته تهش تو خونه ورزش کن ... این رو که میتونی ... من یک ماهه ورزش میکنم توی خونه خیلی حالم بهتره ....

از همه ی این حرفا بگذریم 

تمامی قوانین تاپیک های بانو ارتمیس رو قانون بدون و اجرا کن نتیجش رو میبینی 

و من الله توفیق  

سلام دوستان..من یه سیاستی که از اول ازدواج ب کار بردم و برام جواب داده این بوده ک پیش خانواده همسرم ...

سلام ...

این کار درسته در مراحل اول خودسازی یا اعمال سیاست و اینها ...در بلند مدت نه .. ابن نظر منه ...

در خانواده های مشکل دار این حرف شما از اوجب واجباته

بانو ارتمیس عزیز 

یک سوال کمی متفاوت ...به صلاح مسیر ناپیک نیست پاسخ ندین 

ما چه وظیفه ای در مورد خواهر و برادر داریم؟تا چه حد باید نگرانشون باشیم یا دلسوری کنیم؟

من نیاز به راهنمایی در این زمینه دارم 

دوستان نظری دارین بفرمایید

سلام ... این کار درسته در مراحل اول خودسازی یا اعمال سیاست و اینها ...در بلند مدت نه .. ابن نظر منه ...

ممنون از پاسختون..میشه بگین در بلند مدت ممکنه چه اثراتی داشته باشه؟  

تا میتونی کمتر برو اگرم رفتی لباسی بپوش که مهمونی میپوشی و کار کردن باهاش سخت باشه و یکی در میون بهو ...

چشم 

دارم رو خودم کار میکنم واسه عدم صمیمیت 

شوهرم خیلی ناراحت میشه میگه حرف مادرم زمین میفته 

رفت امد رو خیلی کم کردم 

مادر شوهرم فقط با متن سازی به هدفش میرسع 

اما من تو متن سازی ضعیفم شوهرم فوری متوجه میشه و گارد میگیره 

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...