2777
2789
عنوان

بت خانواده همسر را بشکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 317244 بازدید | 1712 پست
ممنون از پاسختون..میشه بگین در بلند مدت ممکنه چه اثراتی داشته باشه؟  

این نظر منه ها شاید اشتباه کنم ... 

کم کم که شما رشد میکنید اون خویشتن درون خودتون بیشتر حودش رو لایق احترام میدونه ... علاوه بر نظر دیگران که ممکنه اگر سو استفاده گر باشن بگن خب کلا ایشون مطیعه هر کاری بکنیم ... به نظرم این یه بی توجهی یا نادیده گرفتن برائ خویشتن درون خودت ن میتونه باشه ..

البته به شخصیت ادمها بستگی داره و موقعیت .....

یه وقت هست شما هدفت اینه از ازارهای بعدی جلوگیری کنی و از خودت مراقبت کنی تو این موقعیت خوبه ...

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

ممنون از پاسختون..میشه بگین در بلند مدت ممکنه چه اثراتی داشته باشه؟  

نا گفته نماند من خودم هم استفاده میکنم نه همیشه ... 

اکثر اوقات جا افتاده که همسرم نظر نهاییمون رو داره میگه که حاصل تصمیم دو نفره هست

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلاااام  ممنووونم از شما و افتخار میکنم به وجود چون شمایی و همین طور دختر گرانبهای عزیز 

میشه درمورد حساسیت رو همسر هم مطلب بذارین   من خودم خیلی درگیرشم   و در اطرافیانمم دیدم   و همین طور تواین سایت   واقعا ادمو نابود میکنه   حرفای شما و دختر گرانبها واقعا تاثیر گذاره   لطفا دراین زمینه هم صحبت کنین  ممنووون میشم 🙏

سلام دوستان شبتون بخیر  کاربریم قبلیم منهدم شد بخاطر این تاپیک یه کاربری ساختم ❌❌❌❌لطفا ب ...

بانو حال دلم آشوبه از خودم بدم اومده 

لطفا کمکم کن باهام حرف بزن 

خیلی بچه ام

فکر کن یک روز که از خواب بیدار شدی بدنی که همیشه رویایش را داشتی به دست آورده ای.عضو تاپیک بامدادخمار گروه آبی---»وزن اولیه : 65😥هدف :55😍تاریخ شروع۳ / ۱۲ / ۹۹
@بانوآرتمیس    خواهش می کنم جواب بدین من اونجا غریبم دسترسی به مشاور ندارم از لحاظ روحی ...

یه دوتیکه طلابفروش گلم ازطلاهات سریع بروعمل زیبایی فقط اغراق نکن توعمل فقط فکوعمل کن حالاکه ازنون واجبتره واسط زیبایی،واینکه چشم ابروت قشنگتره دستکاریشون نکن یکدفعه بعدکلی تغییرجلوشون ظاهرشو،تمرکزکن روی عمل زیبایی حتماشرایطش پیش میادمنم انشاالله صورتمومیخام کمی تپل کنم لاغرم

💫❤به لطف خداتا۱۴۰۰به تمام آرزوم رسیدم،خدایاشکرت❤💫     😇🧚‍♀️😇🧚‍♀️😇🧚‍♀️😇🧚‍♀️😇🧚‍♀️😇🧚‍♀️😇🧚‍♀️😇🧚‍♀️😇🧚‍♀️😇🧚‍♀️😇
طلا ندارم خیلی همسرم هم نمی گزاره بفروشم 

همونوبفروش اگه نمیزاره اینقدرپیله کن بهش تاپول بده عاصیش کن من خودم مجردم کمی بابت لاغری صورتم خجالت میکشم خدایی زشت میشه آخه ولی صورتم کلااااخوبه میخام طلابفروشم انشاالله خداپولشومیرسونه

💫❤به لطف خداتا۱۴۰۰به تمام آرزوم رسیدم،خدایاشکرت❤💫     😇🧚‍♀️😇🧚‍♀️😇🧚‍♀️😇🧚‍♀️😇🧚‍♀️😇🧚‍♀️😇🧚‍♀️😇🧚‍♀️😇🧚‍♀️😇🧚‍♀️😇
سلام دوستان شبتون بخیر  کاربریم قبلیم منهدم شد بخاطر این تاپیک یه کاربری ساختم ❌❌❌❌لطفا ب ...

ناامیدنشو انقدر ازین صحنه ها پیش میاد تا اینکه موضوع برات جابیفته.بت شکستن رو از چه تاریخی شروع کردی؟؟اگه تصمیمت مال یه هفته یا یه ماه هست بایدبگم هنوز کمه.برو روی یه سال.

چون این بت پرستی خیلی چغر و بدبدنه.

شکرت خداجون
دقیقا بانو آرتمیس زدند به هدف  من با دوتا بچه و یه شغل تمام وقت اونقدر به خودم اهمیت میدم ک ...

عزیزم میشه بگی چطوری به همه ی کارهات میرسی من یک بچه دارم خانه دارم هستم ولی شب دیگه خستم به خودم برسم 

ناامیدنشو انقدر ازین صحنه ها پیش میاد تا اینکه موضوع برات جابیفته.بت شکستن رو از چه تاریخی شروع کردی ...

عزیزم بهت بگم از مهرماه بود تقریبا با تاپیکهای بانوجان آشنا شدم 

فکر میکردم راه افتادم نمیدونستم انقدر هنوز خودمو بی ارزش و دم دستی و دوست و دلسوز خونواده شوهر بدونم

باورت میشه خودمو‌ نبخشیدم همش دارم خودخوری میکنم 

(چون خونواده شوهرم به همسرم مغازه دادن و تو خونشون فعلا زندگی میکنیم همیشه خودمو براشون کوچیک و خوار میکنم )

دادن این امتیازاتو ولی همیشه میگن ما زندگیمونو بپاتون گذاشتیم 

فکر کن یک روز که از خواب بیدار شدی بدنی که همیشه رویایش را داشتی به دست آورده ای.عضو تاپیک بامدادخمار گروه آبی---»وزن اولیه : 65😥هدف :55😍تاریخ شروع۳ / ۱۲ / ۹۹

چندنکته اشتباه حرف زدن

افردی هستند که درصحبت کردن خطرناک هستن.ممکنه کسانی که اطراف ماهستن و یاحتی خودما جزو این افرادباشیم.

این افرادبسیارمسلح هستند.بابعضی اشتباهات عمدا یاغیرعمد مکالمه را به فنامیدهند.

اگر جزو این افرادباشیم افراد از مکالمه باما فرارمیکنند....واگر فردی که به ما نزدیک میشود جزو این افرادباشد اگر سلاح او را نشناسیم بشدت بما حمله خواهدکردو ما متوجه آن حمله زیرکانه اش نمیشویم.

1.بازپرس های گفت و گو آنها براحتی شناخته میشوند.خیلی سریع شمارا موردحمله سوالهای خودمیگیرند

نام مادرتان چیست؟چندسال دارید؟شغلتان چیست؟بچه دارید؟

این افراد شکار خودراگیر می اورند و بی وقفه اورازیر رگبارسوال میکنند.

وقتی هم سوالاتشان تمام شد بدون عکس العمل خاصی راهشان را میکشندو میروند دنبال طعمه جدید.

مراقب باشیم جزو این بازپرس ها نباشیم و گیر این بازپرسها نیفتیم.

راه حل اگر سعی کنیم درمکالمات سوالهای بازتری بپرسیم و به سمت مسایل شخصی طرف نرویم مکالمه موفقیت امیزتری خواهیم داشت.وسعی کنیم همدلی بیشتری بادیگران داشته باشیم بجای فوضولی یاکنجکاوی.

2.خیال پردازها و لاف زنهای گفت و گو

وقتی نوبت تعریف و صحبت کردن از خود میشود این افراد پابه عرصه مکالمه میگذارند.هدفشان این است که در بین حضار منزلتی برای خود دست وپاکنند.

علامت تشخیص این افراد و مجرمان حرفه ای این است که دربین حرفهایشان ردپای بیان قهرمانی هایشان دیده میشود و سر هررقیبی را زیرآب میکنند.

وبیشتر حرفهایشان خیال پردازی است.کسی از حرف زدن بااین افرادلذت نخواهد برد.

تنهاراه خلاصی ازین افراد کشاندن موضوع به سمت حرفهای عمومی تر است.اگرچنین رفتاری دارید بسرعت ازین حالت دوری کنید.

3.برترها و یاازهمه بهتران

این افرادشباهت زیادی به لاف زنها دارند.بااین تفاوت که

ابتدا سکوت میکنند ولی بمحض اینکه فردی  حکایتی بگوید روی دست او بلندمیشوند

بطورمثال شخصی از مشکلش حرف میزند ولی این فرد وسط حرف او میرود و میگوید منم همین مشکلو دارم تازه بیشتر و بدترازین.

این همدردی کردن نیست.رشته کلام را بریدن است.او دوستش را از مرکز توجه انداخته و خودش وسط نشسته است.

خیلی افراد دوست دارند برترازهمه باشند حتی در رنج کشیدن و رنج هایشان راباافتخار برای دیگران تعریف میکنندو با رنج هایشان به دیگران فخرمیفروشند

پس تلاش کنیم گیر این افرادنیفتیم.و خودمان هم جزو این افرادنباشیم.

برگرفته از پیج سینرژی استرو.

خودم دوباره نویسیش کردم.برای ثبت بهتر در ذهنم.

این مثال سوم دقیقا  دوشب پیش برام رخ داد.حرف ازین بودکه باید پسرمو ببرم دکتر.فردمقابل بدون ناراحتی از ناراحتی من. جواب داد

پسرمنم شبها پادردداره.

من قبلا فردی اینکارو میکرد باهاش همدردی میکردم و موضوع خودمو کنارمیزاشتم.اما اونشب تونستم تشخیص بدم این حرفش بسیارنابجابوده پس نیازنیست همدردی کنم باهاش.همینجوری سکوت کردم و نگاش کردم.بعدهم کلا مکالمه راقطع کردم.خودش بعد انگار متوجه اشتباهش شد زنگ زد و گفت اگه کمک میخوای حساب کن روم.منم گفتم نه ممنونمم

شکرت خداجون

لایک کنید 

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖